مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان گفت: با انتخاب پیمانکار مطالعات طراحی تونل کلوسه از توابع پشتکوه شهرستان فریدونشهر آغاز شده است.
- مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان خبر داد: " مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان گفت: با انتخاب پیمانکار مطالعات طراحی تونل کلوسه از توابع پشتکوه شهرستان فریدونشهر آغاز شده است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری موج اصفهان، یکی از نقاط برفگیر و صعب العبور استان اصفهان در فصل زمستان می باشد، اضافه کرد: گردنه کلوسه با ترانشه های دو طرفه یکی از مرتفع ترین نقاط کشور محسوب می شود که با بارش برف و کولاک قبل از عملیات برفروبی توسط راهداران تردد برای مردم و دستگاه های امدادی بسیار سخت و در برخی اوقات غیرممکن می شود.
خضری با اشاره به مشکلات مردم روستاهای واقع در این منطقه در فصل زمستان خاطرنشان کرد: با احداث این تونل مشکلات مردم ساکن در این منطقه رفع شده و سرعت خدمت رسانی به مردم نیز به طرز چشم گیری افزایش خواهد یافت.
این مقام مسئول اضافه کرد: همچنین با تکمیل ادامه مسیر به روستای دورک و از آنجا به منطقه خویه و صالح کوتاه استان چهارمحال و بختیاری می توان از این جاده بعنوان یک راه پدافند غیرعامل جهت مواقع بحرانی و اضطراری استفاده کرد.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان ابراز امیدواری کرد: پس از تکمیل مطالعات و طراحی، اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه تخصیص یابد تا عملیات اجرایی آن آغاز شود.
کلید واژه ها: راهداری و حمل ونقل جاده ای - شهرستان فریدونشهر - استان اصفهان - حمل ونقل جاده ای - مدیرکل راهداری - اصفهان - انتخاب پیمانکار - فریدونشهر - حمل ونقل - مطالعات - شهرستان - راهداری - کلوسه - استان - فصل زمستان - مدیرکل - تونل - پیمانکار - طراحی - بارش برف و کولاک - انتخاب - مشکلات - جاده - آغاز - زمستان - پشتکوه - یکی از - مشکلات مردم - برف و کولاک - صعب العبور