یکی از ساکنان ایالت کالیفرنیا ساعاتی پس از دریافت یکی از واکسن های آمریکایی کرونا جان خود را از دست داد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری موج به گزارش سایت قطره و به نقل ازرسانه های آمریکایی، یکی از ساکنان کالیفرنیا تنها ساعاتی بعد از دریافت که به طور گستره در این کشور در حال تزریق است را استفاده کرده بود.
کلانتری پلاسر افزود: چند آژانس محلی، ایالتی و فدرال به طور فعال در حال بررسی این مورد هستند؛ هر گزارشی درباره علت مرگ عجولانه است تا زمانی که نتیجه تحقیقات روشن شود.
با خانواده فرد متوفی ابراز همدردی می کنیم.
قرار است روز دوشنبه برای روشن شدن علت مرگ کالبدشکافی انجام شود.
اخیراً گزارشی منتشر شد مبنی بر آنکه آمار و ارقامی که از میزان تلفات ناشی از ویروس کرونا" در آمریکا ارائه شده، نشان می دهد که در هر دقیقه، سه آمریکایی بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست می دهد و حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکایی ها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستان ها و کلینیک ها در برخی از نقاط این کشور شده است.
دو شرکت آمریکایی فایزر و مُدرنا تأییدیه واکسن های ضد کرونایی خود را دریافت و میلیون ها دوز از آن ها را در سراسر ایالات متحده و کشور های دیگر از جمله انگلیس توزیع کرده اند.
با اینحال، بر اساس گزارش هایی که در سامانه فدرال گزارش عوارض جانبی واکسن در آمریکا ثبت شده، 55 نفر در این کشور بعد از دریافت یکی از واکسن های فایزر یا مدرنا جان باخته اند و صدها نفر دچار عوارض بعضاً تهدیدکننده حیات شده اند.
علاوه بر آمریکا، تاکنون کشورهای متعددی بروز عوارض جانبی پس از دریافت واکسن فایزر را گزارش کرده اند.
پیش تر روزنامه دیلی میل نوشته بود، طبق نتایج یک نظرسنجی در آمریکا، 60 درصد کارکنان یک مرکز نگه داری سالمندان در ایالت اوهایو، حدود نیمی از کارکنان بخش بهداشت یکی از مناطق کالیفرنیا و 40 درصد از پرستاران شهر لس آنجلس از دریافت واکسن کرونا امتناع کرده اند.
شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفته اند از عوارض جانبی خطرناک دریافت این واکسن نگران هستند و نمی خواهند با آن ها مانند موش آزمایشگاهی رفتار شود.
کلید واژه ها: آمریکایی - آمریکا - ایالت کالیفرنیا - کالیفرنیا - یکی از - گزارش - ایالت - کرونا - ابراز همدردی - واکسن کرونا - ویروس - واکسن - کالبدشکافی - روشن - خبرگزاری - کلانتری - خانواده - تحقیقات - استفاده - همدردی - دوشنبه - ابتلا - منتشر - تلفات - تزریق - فدرال - آژانس - زمانی - بررسی - میزان