مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به برگزاری کنگره 6300 شهید در این استان، گفت: انتشار 700 جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس در لرستان کمترین کاری است که تا قبل از برگزاری کنگره 6300 شهید لرستان انجام می شود.
- ایسنا/لرستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به برگزاری کنگره 6300 شهید در این استان، گفت: انتشار 700 جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس در لرستان کمترین کاری است که تا قبل از برگزاری کنگره 6300 شهید لرستان انجام می شود.
احمدحسین فتایی در نشست هم اندیشی با ناشران لرستان که امروز چهارم بهمن ماه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به رویدادهای پیش رو به خصوص برگزاری کنگره ملی 6300 شهید استان در سال آینده، نیازمند هماهنگی بیشتر هستیم تا زمینه های اجرای موفق این رویداد فراهم شود.
وی تصریح کرد: در آستانه برگزاری این کنگره بزرگ ملی، ناشران استانی باید موضوعاتی همچون ایثار و شهادت، عفاف، حجاب و دفاع مقدس را در اولویت کارهای خود قرار داده و در این خصوص اهتمام ویژه ای داشته باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اینکه نقش رزمندگان لرستانی در دوران دفاع مقدس متأسفانه مغفول مانده و برای انعکاس آن نیازمند کار جهادی در حوزه فرهنگ و هنر هستیم، تأکید کرد: انتشار بالغ بر 700 جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس کمترین کاری است که باید توسط ناشران استان تا قبل از برگزاری کنگره ملی 6300 شهید لرستان اتفاق بیفتد و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در این راستا هماهنگی لازم را با بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس و سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان دارد.
فتایی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مقابله با تحریف تاریخ دفاع مقدس و جلوگیری از فراموش شدن ابعاد مختلف این رویداد، اضافه کرد: در همین راستا کتاب های متناسب با این حوزه با نظارت بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس منتشر خواهد شد تا ابعاد مختلف آن به خوبی به تصویر کشیده شود.
انتهای پیام
کلید واژه ها: لرستان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی - برگزاری - برگزار - فرهنگ و ارشاد اسلامی - کنگره - دفاع مقدس - فرهنگ و ارشاد - ارشاد اسلامی - استان - موضوع - شهید - انتشار - احمدحسین فتایی - نشست هم اندیشی - مقدس - دفاع - اسلامی - ناشران - رویداد - مدیرکل - کتاب - فرهنگ - ارشاد - اشاره - کنگره ملی - هم اندیشی - احمدحسین - بهمن ماه - نیازمند