نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان گفت: تسریع در روند رسیدگی به تخلفات و رسانه ای کردن برخوردهای انجام شده با متخلفین از طرفی باعث دلگرمی مردم و از طرفی عامل مهمی در بازدارندگی از تخلف است.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از زاهدان، غلام رضا گنجی مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری با آیت الله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان در دیدار کرد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در این دیدار کار این مجموعه را سخت و حساس عنوان کرد و ضمن تاکید بر همکاری و هماهنگی دستگاه های مختلف برای موفقیت این مجموعه، گفت: متاسفانه برخی تخلفات صورت گرفته در عرصه های مختلف و همچنین روابط قومی و قبیله ای باعث عدم رسیدگی به کار مردم و بروز نارضایتی شده است.
آیت الله مصطفی محامی بیان کرد: وجود ارگان هایی برای رسیدگی به شکایات، مایه امیدواری مردم و نبود آن عامل گلایه مندی بیشتر خواهد بود.
رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ضمن ابراز گلایه از عدم نقش آفرینی موثر دستگاه های متولی در حوزه بازرسی، به آسیب شناسی این حوزه پرداخت و گفت: ضعف در حوزه بازرسی یا به علت تعدد تخلفات انجام شده و یا عدم اعلام برخوردها است.
امام جمعه زاهدان تاکید کرد: تسریع در روند رسیدگی به تخلفات و رسانه ای کردن برخورد با متخلفین از طرفی باعث دلگرمی مردم و از طرفی عامل مهمی در بازدارندگی از تخلف است.
وی خواستار تفحص بر سلامت دستگاه های نظارتی شد و گفت: کار فرهنگی همه جانبه، مستمر و در سطح عموم مردم و ادارات باید انجام شود تا هر کس در هر جایی کارش را به خوبی انجام دهد.
انتهای پیام/3139
کلید واژه ها: نماینده ولی فقیه - سیستان وبلوچستان - تخلفات - تخلف - رسیدگی - بلوچستان - ولی فقیه - مصطفی محامی - نماینده - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - سیستان - سیستان و بلوچستان - مردم - آیت الله - خبرگزاری فارس - فقیه - روند رسیدگی - مختلف - دیدار - مصطفی - استانداری - عامل - نارضایتی - خبرگزاری - الله - رسانه ای - هماهنگی - دستگاه - موفقیت - بازرسی