شب گذشته سران کشورهای اروپایی در نشست ویدئویی درباره محدودیت های جدید سفر برای مهار کرونا توافق کردند و شیوع ویروس انگلیسی در این اتحادیه را بسیار نگران کننده توصیف کردند.
- چارلز میشل همچنین از نگرانی بالای کشورهای عضو اتحادیه اروپا درباره شیوع ویروس انگلیسی خبر داده و گفت: از این رو محدوددیت ها باید حفظ شود و در برخی موارد در صورت امکان تشدید شود.
وی در عین حال گفت: مرزها باید باز بمانند تا به این ترتیب بازار داخلی کارآمد باشد.
"اورزو لا فون در لاین"، رییس کمیسیون اروپایی هم اعلام کرد که نهادهای اروپایی می خواهند گسترش کارت چراغ راهنمای کرونا را پیشنهاد دهند.
به این ترتیب برای مناطقی که کرونا در آن ها به شدت گسترش پیدا کرده است یک دسته جدید قرمز تیره تعریف می شود.
به گفته وی در آینده محدودیت های سفر خاصی برای مناطق قرمز تیره کرونایی در نظر گرفته می شود و همچنین باید از سفرهای غیر ضروری خودداری شود.
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم در آستانه برگزاری این نشست خواستار همکاری تنگاتنگ تر با کشورهای اروپایی شده و همچنین کنترل های مرزی در صورت عدم همکاری کشورها در تشدید محدودیت ها برای مهار کرونا را رد نکرد.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)"با این همه کمیسیون اروپایی می خواهد تا جایی که می تواند از تکرار مجدد طرح کنترل های مرزی در منطقه شنگن برای مهار کرونا جلوگیری کند.
البته برخی کشورها از جمله مجارستان، اتریش و دانمارک در حال حاضر هم کنترل های مرزی برای مهار کرونا را در دستور کار قرار داده اند.
ویروس های جهش یافته انگلیسی و آفریقای جنوبی که گفته می شود بسیار مسری تر از ویروس جدید است نگرانی های زیادی را در بین کشورهای اروپایی ایجاد کرده است.
انتهای پیام/
کلید واژه ها: ویروس انگلیسی - اروپا - کرونا - انگلیسی - اروپایی - ویروس - کشورهای اروپایی - اتحادیه - محدودیت - اتحادیه اروپا - نگرانی - شیوع - جدید - ابراز نگرانی - رییس کمیسیون - بازار داخلی - کشورهای عضو - مناطق - چارلز میشل - مناطق قرمز - قرمز - مهار - شدید - تیره - کمیسیون - پیشنهاد - بروکسل - داخلی - مرزها - اعلام