- رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: صندوق رفاه دانشجویان برای کمک به دانشجویانی که قدرت خرید تجهیزات ارتباطی جهت آموزش های مجازی را ندارند، وام می دهد.
ناصر مطیعی، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به تازگی خبری منتشر شده مبنی بر اینکه 10 درصد از دانشجویان گوشی اندروید ندارند.
این آمار بر اساس یک مطالعه در سطح وزارت علوم ارائه شده و متولی آن صندوق نبوده است.
مطیعی ادامه داد: این تحقیق که وزارت علوم انجام داده است یک تحقیق جامع بوده و در آن حدود یک تا دو سوال درباره میزان دسترسی به ابزار الکترونیکی از دانشجویان برای برخورداری از آموزش مجازی پرسیده شده است.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: از کل پاسخ دهنگان به این پرسشنامه بین 6 تا 8 درصد اعلام کرده بودند که به گوشی و رایانه دسترسی ندارند.
به گفته این مقام مسئول، نتایج حاصل با شرکت همه دانشجویان کشور نبوده است و این میزان عدم دسترسی به ابزار الکترونیک مختص تعداد دانشجویان بوده که در این تحقیق حضور داشته اند.
این نتایج از یک تحقیق پیمایشی منتج شده و درصد خطا در آن وجود دارد.
مطیعی ادامه داد: این 6 تا 8 درصد دانشجویی که اعلام کردند گوشی و یا رایانه برای آموزش مجازی ندارند، 3 هزار نفر هستند.
به گفته این مقام مسئول، صندوق رفاه دانشجویان برای کمک به دانشجویانی که به این ابزار نیاز دارند، وام می دهد.
او تصریح کرد: وام دانشجویی ضروری در مواردی چون بیماری های صعب العلاج، تصادفات، فوت پدر و مادر، حوادث غیر مترقبه ای که خارج از کنترل و اراده دانشجو باشد و منجر به ایجاد خساراتی شود که زندگی دانشجویی و خانوادگی دانشجو را تحت تاثیر قرار دهد، پرداخت می شود.
کرونا نیز یک رویداد غیرمترقبه بود و وام هایی در این زمینه به دانشجویان پرداخت می شود.
مطیعی ادامه داد: دانشجویان می توانند برای تهیه ابزار هوشمند مثل گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ درخواست وام کنند.
او اضافه کرد: سال تحصیلی گذشته، وام ضروری تا سقف یک میلیون پرداخت می شد اما در برنامه ریزی جدید بسته به شرایط بین 3 تا 5 میلیون وام پرداخت می شود.
با وجود اینکه اعتبار دانشگاه ها محدود است، هر دانشگاه متناسب با تعداد دانشجویان و سقف اعتباری باید وام ها را با اولویت بندی پرداخت کند.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: بخشنامه ای به دانشگاه ها ارسال شد و به معاونان دانشجویی اعلام شد که اولویت پرداخت وام ضروری با دانشجویانی است که این وام را برای خرید ابزار هوشمند گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ جهت برخورداری از آموزش مجازی نیاز دارند.
کلید واژه ها: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم - صندوق رفاه دانشجویان - دانشجویان - وزارت علوم - وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - وزارت - صندوق - علوم - رفاه - باشگاه خبرنگاران - ابزار الکترونیکی - تحقیقات و فناوری - تحقیق - آموزش های مجازی - خبرنگار - رییس - گوشی اندروید - خرید موبایل - آموزش مجازی - الکترونیکی - آموزش - مجازی - برخورداری - خبرنگاران - قدرت خرید - پرسشنامه - خرید - درصد - اندروید - تحقیقات