تلاش نخست وزیر اسراییل برای تاثیرگذاری بر سیاست های دولت جو بایدن در قبال ایران تیم بایدن مذاکرات هسته ای با ایران را آغاز کرد کانال 12 اسراییل در گزارشی مدعی شده که مقام هایی از دولت «جو بایدن» رییس جمهوری منتخب آمریکا مذاکرات پشت پرده هسته ای با ایران را آغاز کرده اند.
- کانال 12 اسراییل در گزارشی مدعی شده که مقام هایی از دولت جو بایدن رییس جمهوری منتخب آمریکا مذاکرات پشت پرده هسته ای با ایران را آغاز کرده اند.
کانال 12 اسراییل در گزارشی مدعی شده که مقام هایی از دولت جو بایدن رییس جمهوری منتخب آمریکا مذاکرات پشت پرده هسته ای با ایران را آغاز کرده اند.
این شبکه خبری اسراییلی افزوده است به دلیل نگرانی اسراییل درباره نتیجه احتمالی مذاکرات، تیم بایدن مقام های اسراییلی را در جریان مذاکره قرار داده و آنان را به روز کرده است.
این شبکه خبری اسراییلی مدعی شده که مذاکره درباره بازگشت طرفین به تعهدات برجام بوده است.
این شبکه خبری منبع ادعای خود را فاش نساخته است.
پیشتر سایت خبری Walla گزارش داده بود که نتانیاهو نخست وزیر اسراییل تیمی را برای تعیین استراتژی درباره مذاکرات بایدن با ایران تشکیل داده که متشکل از وزرای دفاع، امور خارجه، رییس موساد و اعضای کمیسیون انرژی هسته ای اسراییل بوده و وظیفه محول شده به آنان رایزنی با مقام های آمریکایی درباره مذاکره با ایران بوده است.
برنامه ریزی رکن دایره سوم ارتش اسراییل برای مقابله با ایران روزنامه ها و خبرنگاران اسراییلی نیز از تلاش های تازه ارتش اسراییل با هدف آمادگی برای درگیری احتمالی و تضعیف برنامه هسته ای ایران، هم زمان با روی کار آمدن دولت جدید آمریکا خبر داده اند.
روزنامه پرتیراژ اسراییل هیوم گزارش داده است که رییس ستاد ارتش اسراییل دستور تهیه طرحی برای مقابله با ایران را به رکن دایره سوم ارتش اسراییل -که با نام رکن ایران شناخته می شود- داده که به نوشته این روزنامه به اقدامات اخیر ایران از جمله سرعت بخشیدن به برنامه هسته ای مربوط می شود.
باراک راوید، خبرنگار سایت اکسیوس هم در گزارشی از تلاش بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل برای تشکیل تیمی با هدف تاثیرگذاری بر سیاست های جو بایدن، رییس جمهور منتخب آمریکا در قبال برنامه هسته ای ایران خبر داده است.
روزنامه اسراییلی هاآرتص هم حملات کم سابقه اسراییل به مواضع متحدان ایران در سوریه را با تلاش ایران برای تجهیز نیروهای خود در مرز عراق و سوریه مرتبط دانسته و نوشته است که اسراییل نگران است دولت آقای بایدن با بی توجهی به عراق زمینه را برای تقویت نیروهای ایرانی در این کشور فراهم کند.
کلید واژه ها: اسراییل - مذاکرات - بایدن - هسته ای - رییس جمهوری - ایران - جو بایدن - مذاکرات هسته ای - تیم بایدن - اسراییلی - مذاکرات هسته - پشت پرده - هسته - آغاز - آمریکا - جمهوری - مقام - نخست وزیر اسراییل - دولت - کانال - منتخب - مذاکره - رییس - پرده - هایی - تاثیرگذاری - نخست وزیر - خبری - شبکه - بازگشت