دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: با استفاده از توان شرکت های دانش بنیان تولید کننده کیت و افزایش غربالگری و قرنطینه، می توان از شیوع کرونای انگلیسی جلوگیری کرد.
- قانعی، با اشاره به وجود کرونای انگلیسی و کنترل های قوی تر در شناسایی بیماران افزود:ویروس چه انگلیسی باشد، چه نباشد، تدابیر ویژه ای باید اتخاذ شود و غربالگری ها بیش از اینکه هست شود تا جلوی انتشار آن گرفته شود.
وی با اشاره به طرح موثر شهید سلیمانی و غربالگری مناسب بیماران گفت: الان سه شرکت دانش بنیان داریم که در تولید کیت های تشخیص سریع ورود کردند و اگر بتوانند مجوز را به زودی بگیرند می توانند سهم بالاتری از غربلگری را انجام دهند و این امر باعث میشود تا قرنطینه زودتر انجام شود.
قانعی افزود:بیماری ویروسی هم ویژگی اش این است که اگر فرد را زود شناسایی و قرنطینه کردین، هر چقدر هم شدتش بالا باشد شیوعش در جامعه کم می شود.
وی ادامه داد:در ویروس انگلیسی مشکل این است که جامعه رها باشد و ویروس در سطح وسیع گسترش یابد، و برای همین میبینیم که در انگلیس یک قرنطینه طولانی مدت گذاشته شد و با همین ابزار میشود کار را پیشگیری کرد و در برابر شیوع این ویروس جدید موفق باشیم.
کلید واژه ها: کرونای انگلیسی - غربالگری - انگلیسی - قرنطینه - کرونا - دانش بنیان - ستاد مقابله با کرونا - شرکت های دانش بنیان - توان - مقابله با کرونا - شرکت دانش بنیان - شناسایی - بیماران - شهید سلیمانی - تولید کننده - تولید - بنیان - اشاره - تولید کیت - دانش - شرکت - شیوع - سلیمانی - استفاده - مقابله - انتشار - افزایش - بهترین - تدابیر - مناسب