میراث فرهنگی همان محدودیت ارتفاعی را که در جماران لغو کرد، در شهرری هم اجرا کند.
- است که به کسی اجازه نمی دهد در آن محدوده بیشتر از 10.
5 متر ارتفاع بسازد، اما اگر این محدودیت به 12 متر برسد، در این صورت بدون اینکه آسیبی به چشم انداز حرم برسد، صاحبان املاک می توانند با داشتن توجیه اقتصادی اقدام به نوسازی ملک خود تا 4 طبقه کنند.
خلیل آبادی با اشاره به لغو محدودیت ارتفاع در جماران ادامه داد: چرا میراث فرهنگی برای ساخت ملک از ما بهترون در جماران، محدودیت ارتفاع را لغو کرد، اما در شهرری این کار را نمی کند؟ لذا درخواست دارم همان لغو محدودیت ارتفاع را که در جماران اعمال کردند، در شهرری هم اعمال کنند، ضمن اینکه ما لغو کامل محدودیت ارتفاع را نمی خواهیم، زیرا با صدور جواز تا 12 متر هم مشکل مردم حل می شود.
عضو شورای شهر تهران گفت: ادامه وضع موجود سبب می شود تا بر خلاف زیبایی که در داخل حرم به خاطر آیینه کاری و معماری آن شاهد هستیم، در خارج از حرم شاهد فضایی مخروبه و تاریک و ترسناک باشیم.
کلید واژه ها: محدودیت - ارتفاع - جماران - حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) - میراث فرهنگی - شهرری - عضو شورای شهر تهران - شورای شهر تهران - حضرت عبدالعظیم - توجیه اقتصادی - فرهنگی - عضو شورای شهر - ادامه - میراث - خلیل آبادی - عبدالعظیم - شهر تهران - شورای شهر - همان - اقتصادی - درخواست - نوسازی - زیبایی - تهران - توسعه - اقدام - شورای - املاک - انداز - اجرا