رییس اتحادیه صنف پوشاک فروشان کرج، گفت: خوشبختانه کرج در وضعیت نارنجی قرار دارد و واحدهای صنفی پوشاک می توانند، از شنبه فعالیت خود را آغاز کنند.
- رییس اتحادیه صنف پوشاک فروشان کرج، گفت: خوشبختانه کرج در وضعیت نارنجی قرار دارد و واحدهای صنفی پوشاک می توانند، از شنبه فعالیت خود را آغاز کنند.
میر اسماعیل صدیق در گفتگو با در راستای مقابله و مهار بیماری کووید _19، دستورالعمل های بهداشتی را به نحو شایسته ای رعایت کردند.
رییس اتحادیه صنف پوشاک فروشان کرج تصریح کرد: تعطیلی دو هفته ای برای صنف لباس فروشان بسیار دشوار بود، چرا که در بهترین فصل سال که شهروندان به لباس نیاز داشتند، تمام واحدهای صنفی تعطیل شدند.
این مسئول با بیان اینکه اکثر واحدهای صنفی خدماتی فعال بود و واحدهای صنفی پوشاک نسبت به این موضوع اعتراض داشتند، عنوان کرد: چرا که هدف از تعطیلی واحدهای صنفی، کنترل بیماری کووید _19 می باشد و با توجه به فعالیت سوپر مارکت ها، هایپر می ها و فروشگاه های بزرگ و ازدحام جمعیتی که در داخل این فروشگاه ها بدلیل تشکیل صف مرغ وجود داشت، این بیماری مهار نمی شود، همچنین برخی از فروشگاه های بزرگ البسه هم می فروختند و این موضوع مورد پیگیری قرار گرفت.
وی ادامه داد: تعطیلی مغازه ها باعث شد فروشندگان البسه و تولیدکنند گان لباس با مشکلات اقتصادی مواجه شدند، زیرا اجناس آنها از طریق چک، امانتی و یا نقدی خریداری شده بود.
صدیق مشکل اساسی واحدهای صنفی پوشاک را فصلی عنوان کرد و گفت: وقتی اجناس در زمان خود فروخته نشود، فروشندگان و تولیدکنندگان دیگر نمی توانند به قیمت خرید کارهایشان را بفروش برسانند، چرا که نه تنها درآمد روزانه ندارند، قاعدتاً سرمایه اولیه خود را، از دست می دهند و نمی توانند به تعهداتشان عمل کنند.
وی با اشاره به اینکه حدود 4 هزار واحد صنفی دارای جواز در کرج وجود دارد، تاکید کرد: در هر کدام از واحدهای صنفی اگر سه نفر فعالیت داشته باشند، در حدود 12 هزار خانوار بدلیل تعطیلی مغازه ها بیکار شده بودند.
رییس اتحادیه صنف پوشاک فروشان کرج یادآور شد: از اسفند سال گذشته اصناف کرج برای مهار بیماری کرونا" انصافاً دستور العمل های بهداشتی را رعایت کردند، بر این اساس حتی یک مورد از واحدهای صنفی ما از اداره کل بهداشت بابت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی اخطار دریافت نکردند.
وی با بیان اینکه واحدهای صنفی هزینه هاشون نسبت به سال های قبل افزایش و درآمد آنها نیز، کاهش داشته است، تصریح کرد: اکثر واحدهای صنفی مستأجر هستند و اجاره بها پرداخت می کنند و از دولتمردان تقاضا داریم در خصوص تعطیلی های غیر کارشناسی اقدام نکنند چرا که تعطیلات باعث سردرگمی تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک شده است و اگر تصمیم به تعطیلی داشتند در هر استانی با مسئولین اتحادیه ها نشست و کار کارشناسی انجام شود، چرا که در این باره، کشوری تصمیم گرفته شد و مشخص نیست در ستاد کرونا کل کشور نماینده ای از اصناف حضور داشته است یا خیر؟ صدیق خواستار پرداخت تسهیلات به اصناف از سوی دولتمردان شد و گفت: اصناف به دلیل تعطیلات کرونایی و رکود بازار نیازمند تسهیلات هستند، از دولتمردان خواستاریم، وام های کم بهره و اقساطی در اختیار آنها قرار بدهند تا حداقل بخشی از خسارت وارد آمده به آنها نیز، جبران شود و بتوانند تا ریشه کن شدن بیماری کرونا دوام بیاورند.
وی در پایان با اشاره به اینکه از تمام واحدهای صنفی بدلیل رعایت دستورالعمل های بهداشتی قدردانی کرد و متذکر شد: اگر بناست تصمیمی در ارتباط با تعطیلی واحدهای صنفی گرفته شود، حتماً از صنوف دعوت شود تا نظرات کارشناسی خود را ارائه دهند، چرا که با بهترین تصمیم گیری ها می توانیم، این روزهای خیلی سخت را پشت سر بگذرانیم.
گفتنی است؛ حدود سه هزار و 700 واحد صنفی فروش پوشاک در کرج فعالیت دارند.
کلید واژه ها: واحدهای صنفی - پوشاک - رییس اتحادیه - صنفی - اتحادیه - فعالیت - فعال - تعطیل - تعطیلی - رییس - بیماری - نارنجی - کنترل بیماری - وضعیت - دستورالعمل - قرار - شنبه - شهروندان - لباس - اسماعیل - بهداشتی - اعتراض - مقابله - شایسته - خدماتی - بهترین - رعایت - موضوع - گفتگو - کنترل