به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المعلومه، فاضل جابر نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق اعلام کرد که آمریکایی ها قصدی برای عقب نشینی از این کشور ندارند.
- یک نماینده عراقی به طرح آمریکا برای تقویت حضور خود در این کشور و عدم تمایل واشنگتن برای خروج از عراق اشاره کرد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المعلومه، فاضل جابر نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق اعلام کرد که آمریکایی ها قصدی برای عقب نشینی از این کشور ندارند.
وی در ادامه افزود: آمریکایی ها قصد ندارند در شرایط کنونی از عراق خارج شوند و راهبرد آن ها تقویت حضورشان در عراق است.
فاضل جابر بیان کرد: آمریکایی ها از این طریق به دنبال اجرای طرح هایشان در منطقه هستند.
وی اظهار کرد: تصمیم وزارت خارجه آمریکا مبنی بر خارج کردن نیمی از کارمندان سفارت این کشور در بغداد به معنای آغاز عقب نشینی از عراق نیست.
فاضل جابر ادامه داد: مانور آمریکا بر روی خارج کردن نیمی از دیپلمات های خود در عراق با هدف اعمال فشار مجدد بر دولت این کشور صورت می گیرد.
این نماینده عراقی گفت: ما با تمامی ابزار های موجود و ساز و کار های قانونی سازمان ملل درباره حاکمیت دولت ها و کشورها، مقابل این اقدامات آمریکا خواهیم ایستاد.
پیش از این منابع خبری به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شده بودند که واشنگتن نیمی از کارمندان سفارت خود در عراق را از این کشور خارج می کند.
کلید واژه ها: آمریکا - آمریکایی ها - عراق - آمریکایی - فاضل جابر - عقب نشینی - پارلمان عراق - ائتلاف الفتح - نماینده - وزارت خارجه آمریکا - بین الملل - کشور - خبرگزاری - تقویت - پارلمان - دانشجو - فاضل - جابر - حضور - ائتلاف - وزارت خارجه - گزارش - اعلام - الفتح - عدم تمایل - گروه - کارمندان - واشنگتن - راهبرد - تصمیم