سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور گفت: بنزینی که در جایگاه های سوخت کشور عرضه می شود دارای استاندارد جهانی یورو 4 است.
- 0 باشگاه خبرنگاران جوان منبع: در تهران گفت: در حال حاضر کیفیت سوخت در تهران خوب است.
او ادامه داد: در حال حاضر کیفیت سوخت در کشور بسیار مطلوب است و شرکت پخش فرآورده های نفتی کشور آمادگی این را دارد که سوخت بنزین را در معتبرترین آزمایشگاه ها بررسی و صحت و سقم آن را تایید کنند.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور افزود: بنزینی که در جایگاه های سوخت کشور عرضه می شود دارای استاندارد جهانی یورو 4 است و این موضوع که کیفیت سوخت در کشور پایین است را به شدت تکذیب می کنیم.
کاهی تصریح کرد: ما آمادگی این را داریم که اگر بنزین" جایگاه سوختی در کشور کیفیت مطلوبی را ندارد آن را بررسی کنیم چرا که سوخت مصرفی در کشور و بخصوص در تهران از طریق سازمان استاندارد مورد بررسی قرار می گیرد و بنزینی که در جایگاه های سوخت کشور عرضه می شود دارای استاندارد جهانی یورو 4 است.
کلید واژه ها: پخش فرآورده های نفتی - فرآورده های نفتی - کشور - استاندارد - سوخت - استاندارد جهانی - جایگاه های سوخت - بنزین - شرکت پخش فرآورده های نفتی - فرآورده - کیفیت - باشگاه خبرنگاران - سازمان استاندارد - تهران - یورو 4 - بررسی - شرکت ملی - نفتی - شرکت - آمادگی - یورو - جهانی - مطلوب - معتبرترین - آزمایشگاه - خبرنگاران - کنیم - عرضه - باشگاه - پایتخت