ایرنا- رییس تولیت شمس تبریزی خوی گفت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت های موجود در کشور، بخش قصه گویی سومین جشنواره ملی شمس و مولانا، - " ارومیه- ایرنا- رییس تولیت شمس تبریزی خوی گفت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت های موجود در کشور، بخش قصه گویی سومین جشنواره ملی شمس و مولانا، امسال در بستر فضای مجازی برگزار می شود.
رضا جعفرپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بخش از جشنواره، قصه گویی ها با محور داستان های موجود در کتاب "مقالات شمس تبریزی" ، " مثنوی معنوی" و " دیوان کبیر" مولانا خواهد بود.
وی به نوع آثار برگزیده نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در این اقدام فرهنگی، سه اثر به انتخاب هیات داوران جشنواره و سه اثر بر اساس امتیازها از طریق مجازی انتخاب می شود و یک انتخاب ویژه نیز مستقیم از طریق مردم برگزیده خواهد شد.
رییس تولیت شمس تبریزی خوی اضافه کرد: هنرمندان از سراسر کشور می توانند تا دهم دی ماه سال جاری با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی جشنواره به نشانی www.
jashnvareh-shams.
com برای حضور در بخش قصه گویی سومین جشنواره شمس و مولانا ثبت نام کنند.
جعفرپور بیان کرد: افرادی که قصد شرکت در این جشنواره را دارند همچنین از آثار تولیدی خود فیلم گرفته و آن را به دبیرخانه این جشنواره به آدرس : خوی، خیابان صمدزاده - ساختمان شهرداری قدیم، محل دفتر تولیت شمس تبریزی ارسال کنند.
وی گفت: آثار راه یافته به بخش نهایی، پس از زیرنویس به زبان انگلیسی، جهت پخش در فضای مجازی داخل و خارج از کشور و گرفتن نظر مردم، انتخاب نهایی می شوند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، با توجه به وجود اسناد متقن علمی اثبات شده، بارگاه شمس تبریزی در خوی واقع شده است؛ همه ساله در بزرگداشت این شخصیت عرفانی کشور کنگره های داخلی و خارجی در این شهرستان با موضوع های مختلف برگزار می شود.
کلید واژه ها: جشنواره - جشنواره ملی - شیوع ویروس کرونا - قصه گویی - شمس تبریزی - مولانا - ویروس کرونا - تبریزی - انتخاب - تولیت - ایرنا - مجازی - برگزیده - محدودیت - برگزار - رییس - هیات داوران - ویروس - کرونا - فضای مجازی - شیوع - گفت و گو - جعفرپور - خبرنگار - سه شنبه - مستقیم - داوران - داستان - دیوان - اقدام