یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نطق خود درباره طرح دوفوریتی هسته ای مجلس، ابراز امیدواری کرد با خروج از پروتکل الحاقی، نتیجه انتخابات 1400 طوری رقم بخورد که مقام های دولت به زندان انداخته شوند! - " یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نطق خود درباره طرح دوفوریتی هسته ای مجلس، ابراز امیدواری کرد با خروج از پروتکل الحاقی، نتیجه انتخابات 1400 طوری رقم بخورد که مقام های دولت به زندان انداخته شوند! آفتاب نیوز : "علی خضریان در جلسه علنی امروز(دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطقی در واکنش به تشویق چند نماینده، احساساتی شده و برخی از مکنونات قلبی خود را آشکارا در تریبون مجلس فاش کرد.
نماینده نزدیک به جبهه پایداری، در این نطق با توهین به رییس جمهوری و مقام های اجرایی کشور، به صراحت آنها را جاسوس توصیف کرده و طرح دوفوریتی هسته ای مجلس و خروج از پروتکل الحاقی را زمینه ساز تعیین سرنوشت انتخابات 1400 می خواند تا مقام های دولت به زندان انداخته و بازجویی شوند.
وی گفت: خروج از پروتکل الحاقی انشاءالله این پیام را به غربی ها خواهد داد که نه تنها دوران بزن دررو تمام شده، بلکه دوران پادوهای شما در این کشور هم به انتها رسیده و انشاءالله پادوهای شما همان طور که شما مبدا را ژانویه 2017 قرار می دهید، در خردادماه 1400 در این کشور آنها را به سلول های زندان برای این جاسوسی ها خواهیم انداخت.
دیروز(یکشنبه 9 آذرماه) نیز گفت وگویی از وزیر امور خارجه منتشر شد که ظریف در بخشی از آن گفته: بعضی دوستان می روند و به آمریکا گرا می دهند که با ما بهتر می توانید کار کنید.
ما که سکوت می کنیم، دلیل نمی شود متوجه این گراها نیستیم.
من کسی را متهم نمی کنم اما می دانم و خبرش را به من می دهند که گفته اند اینها در قدرت نمی مانند و قدرت اینها چند روزه است.
با وجود هشدارهای دلسوزان مبنی بر اینکه خون شهید فخری زاده نباید دستمایه دعواهای جناحی، تسویه حساب های سیاسی و یا سوژه ای برای انتخابات 1400 شود، ظاهرا برخی سیاسیون توجه ندارند که این رفتارها، ضربه به نظام است و مردم را نسبت به رفتارهای مجلس نگران می کند.
رهبر انقلاب تیرماه امسال در نخستین دیدار خود با نمایندگان مجلس، آنها را از رفتارهای هیجانی و غیرمنطقی مجلس پرهیز دادند، اما تکرار این رویه و اهانت به رییس جمهوری از سوی برخی نمایندگان شاخص مجلس باعث شد تا ایشان بار دیگر در آبان ماه و هنگام حضور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، به صراحت، برخورد با دولت و رییس جمهوری از سوی بعضی ها (ولو بین آنها برادران خوبی بودند) را کار غلطی دانستند و تاکید کردند: من به طور صریح این را بگویم که انتقاد غیر از هتک حرمت است؛ هتک حرمت جایز نیست.
با این حال ظاهرا برخی نمایندگان مدعی اطاعت از رهبری و ولایت مداری، به بیانات ایشان گزینشی توجه می کنند و به تازگی از اینکه به صراحت چشم انداز انتخاباتی اقداماتشان درخصوص سرنوشت کشور را بیان کنند نیز ابایی ندارند.
کلید واژه ها: پروتکل الحاقی - مجلس شورای اسلامی - طرح دوفوریتی - شورای اسلامی - مجلس - نمایندگان مجلس - پروتکل - انتخابات 1400 - هسته ای - اسلامی - نمایندگان - انتخابات - خروج - شورای - نماینده - هسته - مقام - یکی از - رییس جمهوری - زندان - جلسه علنی - دولت - پشت پرده - جمهوری - تریبون - نزدیک - جاسوس - آفتاب - تشویق - توهین