حقایقی کمتر شنیده شده درباره دزدان دریایی که نمی دانستید در گزارش زیر حقایق جالبی از دزدان دریایی را برای شما خوانندگان معرفی می کنیم.
با ما همراه باشید.
- در گزارش زیر حقایق جالبی از دزدان دریایی را برای شما خوانندگان معرفی می کنیم.
با ما همراه باشید.
1.
پدیده دزدی دریایی بیش از دو هزار سال پیش و در یونان باستان آغاز شده است.
2.
دزدان دریایی در آن زمان در مسیر کشتی های تجاری کمین می کردند و با وسایل اولیه ای که داشتند، مسیر عبور کشتی ها را دید می زدند و هر کشتی که از آن مسیر عبور می کرد را غارت می کردند.
3.
هر وقت اسم دزد دریایی می آید اولین تصویری که در ذهن به وجود می آید دریانوردی یک چشم است که خنجری بزرگ در دست دارد و همچنین لباس های پاره به تن کرده است.
4.
در گذشته به دزدان دریایی، رابین هود های دریایی گفته می شده که البته کاملا غلط است.
زیرا دزدان دریایی کسانی بودند که حتی اجازه نمی دادند یک حلبی ناچیز هم به دریا بیفتد، چه برسد که بخواهند آن را بین مردم تنگدست بذل و بخشش کنند.
5.
دزدان دریایی بسیار خودخواه و بی رحم بودند و جز منافع خود، به چیز دیگری توجه نداشتند.
6.
اوج دزدی های دریایی از سال 1620 تا 1720 میلادی بوده و به این دوران، عصر طلایی دزدان دریایی گفته می شود.
7.
دزدان دریایی به گروه های مختلف تقسیم می شدند و گروهی از آن ها دزد دریایی قانونی بودند و از طرف حکومت های خود، حمایت و پشتیبانی می شدند.
8.
دزدان دریایی قانونی، پول و اسلحه از دولت های خود دریافت می کردند و اجازه داشتن به کشتی های دیگر کشور ها حمله و هر چه کالا و اشیاء به دست آمد را با حکومت خود تقسیم کنند.
فرانسیس دریک 9.
فرانسیس دریک از مشهورترین دزدان دریایی تاریخ است.
او سود حاصل از کشتی های تجاری و دزدی از آن ها را با الیزابت اول “ملکه سابق انگلیس” تقسیم می کرد و به خاطر همین خوش خدمتی ها هم لقب شوالیه نجیب زاده را از ملکه دریافت کرد.
هنری مورگان 10.
دیگر دزد دریایی دولتی کاپیتان هنری مورگان بود که در سال 1660 از طرف دولت انگلستان ماموریت یافت که هر نقطه از جهان که با کشتی های اسپانیایی رو به رو شد، به آن ها حمله کند و محموله آنان را به نفع دولت انگلیس مصادره کند و یا اینکه هنری مورگان دزدی های به ظاهر قانونی خودش را به مدت یک دهه ادامه داد و هر آنچه که به دست می آورد را با حکومت انگلستان تقسیم می کرد.
11.
دزدان دریایی علاوه بر این، بنا بر مختصات جغرافیایی نیز دارای تقسیم بندی هایی بودند.
مثلا دزدان دریایی کاراییب، دزدان دریایی هند و دزدان دریایی مدیترانه که البته هر یک از آن ها ویژگی های منحصر به فرد خودشان را داشتند.
12.
در آن دوران و تا همین اواخر قرن نوزدهم بسیاری از دریانوردان به امید ثروتمند شدن وارد گروهان دزدان دریایی می شدند و البته که کسب ثروت در این راه راحت نبود.
چون دزدان دریایی قوانین خودشان را داشتند و کاپیتان کشتی در اکثر مواقع اجازه نمی داد تا افراد زیردست، چیز قابل توجهی از اموال سرقت کرده را بردارند و به اصطلاح خودشان تک خوری در کشتی ممنوع بود.
13.
اگر یکی از دریانوردان بدون اجازه کاپیتان و مخفیانه یکی از اشیا سرقت کرده را برای خودش برمی داشت، مجازات مرگ با اعمال شاقه که حکم آن توسط کاپیتان صادر می شد در انتظارش بود و در خوش بینانه ترین حالت، پیاده شدن او در یک جزیره خشک و دورافتاده بود تا آرام آرام از تشنگی و گرسنگی زجرکش شود.
14.
یکی از شگرد های دزدان دریایی برای پایین آوردن سرعت کشتی هایی که از محدوده آن ها عبور می کردند، رها کردن الوار های بزرگی در مسیر حرکت آن ها بود و وقتی که سرعت کشتی ها پایین می آمد، دزدان با طناب های قلاب دار خودشان را به عرشه کشتی شکار شده می رساندند و آن را به اشغال کامل خودشان درمی آوردند.
15.
کشتی های تجاری هم برای مقابله با دزدان دریایی، شگرد های خاص خودشان را داشتند و بر روی عرشه کشتی های خود روغن و یا خورده های شیشه و ساچمه های کوچک می ریختند تا دزدان سر بخورند و به آسانی خلع سلاح و دستگیر شوند.
16.
بیشتر سلاح های دزدان دریایی برای مبارزات تن به تن طراحی شده بودند.
مانند تپانچه، خنجر و نوعی از شمشیر و نارنجک هایی دست ساز که با بطری هایی حاوی باروت ساخته می شدند.
17.
دزدی های دریایی تا پایان قرن نوزدهم به شدت ادامه داشت و یا اینکه کشور ها با بیشتر کردن راه های امنیتی، زمینه را برای حملات دزدان دریایی کم رنگ کردند.
کلید واژه ها: دزدان دریایی - دریایی - دزدان - حقایق - خوانندگان - مسیر عبور - کشتی - مسیر - یونان باستان - دزدی دریایی - معرفی - گزارش - همراه - دریانوردی - رابین هود - عبور - باستان - تصویری - پدیده - خنجری - یونان - گذشته - وسایل - اولین - هزار - پاره - دزدی - زمان - غارت - لباس