مسئولان سلامت در ایالات متحده آمریکا از برگزاری نشست اضطراری خبر دادند تا در رابطه با افرادی که در گروه نخست دریافت کنندگان واکسن تایید نشده کرونا قرار دارند، - بحث شود.
مقامات بهداشتی آمریکا هفته آینده جلسه اضطراری برگزار خواهند کرد تا این موضوع را بررسی کنند که واکسن کروناویروس که هنوز تایید قطعی نشده، ابتدا به متخصصان مراقبت های بهداشتی و افرادی که در مراکز مراقبت های طولانی مدت حضور دارند، تزریق شود.
در این نشست این موضوع مطرح می شود که سازمان غذا و داروی آمریکا ممکن است به مرحله تایید توزیع واکسن کروناویروس دست کم به افرادی که بیشتر آسیب پذیر هستند، نزدیک باشد.
شرکت های هواپیمایی آمریکا آمادگی دارند تا پس از تایید واکسن کرونای شرکت داروسازی فایزر، فرایند توزیع آن را آغاز کنند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری رویترز، سخنگوی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا گفت: در این نشست اضطراری این موضوع مورد بحث خواهد بود که سازمان غذا و داروی این کشور به تزریق واکسن کرونا به متخصصان سلامت و افرادی که در مراکز مراقبت های طولانی مدت حضور دارند به عنوان دو گروه نخستِ دریافت کننده، مجوز دهد.
235235
کلید واژه ها: واکسن کرونا - آمریکا - واکسن - کرونا - سازمان غذا و داروی آمریکا - اضطراری - کروناویروس - تایید - برگزار - ایالات متحده آمریکا - شرکت های هواپیمایی - کرونا در آمریکا - برگزاری - بهداشتی - نشست - مراقبت - ایالات متحده - توزیع - موضوع - هفته آینده - هواپیمایی - داروسازی - شرکت - نخست - خبرگزاری - مسئولان - متخصصان - پیشگیری - نخستین - طولانی