وزیر آموزش و پرورش در توییتی نوشت: وزیر علوم به رسالت و محوریت دانشگاه فرهنگیان باور دارد.
- " وزیر آموزش و پرورش در توییتی نوشت: وزیر علوم به رسالت و محوریت دانشگاه فرهنگیان باور دارد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا، وزیر آموزش و پرورش در توییتی نوشت: در گفتگو با وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری عرض کردم رسالت دانشگاه فرهنگیان، تربیت معلم به عنوان مهمترین رکن تعلیم و تربیت و ضرورت راهبردی در تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و این رسالت با رسالت دانشگاه های دیگر که تربیت عالم است کاملا متفاوت است.
محسن حاجی میرازیی در ادامه می نویسد: ایشان کاملا به این رسالت و محوریت دانشگاه فرهنگیان در تربیت معلم باور دارند و اظهار داشتند که مقصودشان به دقت منتقل نشده و در اصلاحیه ای که منتشر کردند بر این نکته تصریح کرده اند.
با جدیت از موجودیت و هویت ممتاز این دانشگاه صیانت می کنم.
کلید واژه ها: دانشگاه فرهنگیان - دانشگاه - آموزش و پرورش - فرهنگیان - رسالت - وزیر - سند تحول بنیادین آموزش و پرورش - وزیر علوم - محوریت - تربیت - آموزش - پرورش - تربیت معلم - علوم - باور - تعلیم و تربیت - معلم - سند تحول - راهبردی - تحقیقات - متفاوت - فناوری - منتشر - گزارش - ادامه - ایشان - گفتگو - تعلیم - ضرورت - دیگر