مانور زلزله سراسری امسال به علت شیوع کرونا و تعطیلی مدارس در منازل انجام می شود به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ - کرونا" و تعطیلی مدارس در منازل انجام می شود به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ؛ سعید رضا کریمیان مدیرکل مدیریت استانداری ایلام گفت : مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس در ایام کرونایی بصورت پخش آژیر زلزله از رادیو سراسری و تمرین پناه گیری و خروج اضطراری توسط دانش آموزان و خانواده ها در منازل انجام می شود.
او خاطرنشان کرد: در سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن تعطیلی مدارس و برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی، امکان اجرای برنامه یادشده و مانور سراسری به شکل یکپارچه وجود ندارد، از این رو تغییراتی در نحوه برگزاری مانور سال جاری پیش بینی شده تا دانش آموزان همراه با خانواده های خود بتوانند اطلاعات لازم را در خصوص ایمنی در برابر زلزله کسب کنند.
کریمیان بیان داشت : طبق برنامه ریزی های انجام شده و دستورالعمل ابلاغی از سوی سازمان مدیریت بحران کشور قرار بر این است محتوای آموزشی اجرای برنامه های این مانور در سایت پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله بارگذاری و قابل دسترسی برای مسئولین و خانواده ها باشد.
او اظهار داشت: برنامه های آموزشی مربوط به این مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس و محلات به صورت تیزر و زیر نویس توسط شبکه های مختلف صدا وسیما کشور و شبکه استانی پخش شوند.
مدیرکل مدیریت بحران گفت : ضمن اطلاع رسانی به مردم در روز مانور (شنبه هشتم آذر ماه) به صورت نمادین آژیر زلزله از رادیو سراسری پخش و خانواده ها در منازل به همراه فرزندانشان نسبت به اجرای تمرین پناه گیری و خروج اضطراری اقدام کنند.
انتهای پیام / غ
کلید واژه ها: تعطیلی مدارس - سراسری - مانور - مدارس - کرونا - تعطیلی - به دلیل شیوع ویروس کرونا - خبرنگار - مانور زلزله - دانش آموزان - زلزله - منازل - خانواده ها - شیوع ویروس کرونا - استانداری ایلام - برگزاری - خانواده - شیوع - برگزاری کلاس - ایمنی مدارس - ویروس کرونا - گزارش - ایلام - استان - امسال - استانداری - خبرنگاران - دانش - صورت - پیش بینی