رییس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری فردی که در یک ویدئوی اینستاگرامی یک کودک 3 ساله را وادار به مصرف مشروبات الکلی و استعمال دخانیات کرده بود، - خبر داد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایمنا"، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ داود معظمی گودرزی، اظهار کرد: با انتشار ویدئویی مبنی بر وادار کردن یک دختر 3 ساله به استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی توسط فردی در فضای مجازی که باعث جریحه دار شدن احساسات عمومی و واکنش کاربران به انتشار کلیپ مذکور شده بود، کارشناسان پلیس فتا تحقیقات تخصصی خود را برای شناسایی و دستگیری متهم آغاز کردند.
وی ادامه داد: در بررسی های فنی کارشناسان پلیس فتا، متهم شناسایی و مشخص شد که نامبرده بدون هیچ گونه نسبتی با والدین این خردسال از اختلاف بین پدر و مادر این کودک سوءاستفاده کرده و در زمان غفلت والدین با وادار کردن این دختر 3 ساله به مصرف مشروبات الکلی و استعمال دخانیات، ضمن فیلمبرداری از این کودک، اقدام به انتشار آن در فضای مجازی کرده است.
رییس پلیس فتا پایتخت گفت: ضمن هماهنگی با مقام قضایی، فرد مذکور دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد و به بزه ارتکابی خود اعتراف کرده و انگیزه اصلی خود را از این اقدام غیر انسانی، شوخی و سرگرمی در فضای مجازی اعلام کرد و معترف شد که هرگز تصور نمی کردم انتشار این کلیپ در فضای مجازی، واکنش منفی کاربران را به همراه داشته باشد.
سرهنگ گودرزی ادامه داد: مجرم پس از دستگیری طی هماهنگی با مراجع قضایی جهت سیر مراحل قانونی به زندان تحویل داده شد و با توجه به عدم نظارت کافی والدین بر فرزندشان و ناتوانی آنها در نگهداری از این خردسال، این کودک نیز حسب دستور مقام قضایی تا اطلاع ثانوی به بهزیستی منتقل شد.
رییس پلیس فتا تهران بزرگ توصیه کرد: هرگونه کودک آزاری و بازیچه قرار دادن کودکان جهت تفریح و خنده پی گرد قانونی دارد و کاربران فضای مجازی باید توجه داشته باشند از ارتکاب به اقدامات مشابه به دلایل مختلف از جمله تفریح و سرگرمی، جمع آوری فالور و بازدید کننده خودداری کرده و بدانند یکی از اولویت های پلیس برخورد با اینگونه ناهنجاری ها است و از ابتدای سال تاکنون چندین مورد از متهمین اصلی این موارد دستگیر شده اند.
این مقام مسئول از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، آن را از طریق نشانی www.
cyberpolice.
ir با پلیس فتا در میان بگذارند.
کلید واژه ها: مصرف مشروبات الکلی - مشروبات الکلی - پلیس فتا - استعمال دخانیات - دستگیری - شناسایی - انتشار - کارشناسان - پایگاه اطلاع رسانی - پلیس - مصرف - الکلی - دخانیات - رییس پلیس فتا - والدین - کودک - دستگیری متهم - اطلاع رسانی - سوءاستفاده - فضای مجازی - پدر و مادر - رییس پلیس - متهم - دختر - کلیپ - احساسات - کاربران - تحقیقات - پایتخت - اختلاف