مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 فروردین 1399 ساعت 11:052020-03-22پزشكي

7 نفر از تلفات کرونا در آذربایجان شرقی زیر 50 سال هستند


رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تعداد بهبودیافتگان قطعی در آذربایجان شرقی را 443 نفر اعلام کرد و گفت: تنها هفت نفر از فوت شدگان کرونا در استان، - ایسنا/آذربایجان شرقی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تعداد بهبودیافتگان قطعی در آذربایجان شرقی را 443 نفر اعلام کرد و گفت: تنها هفت نفر از فوت شدگان کرونا در استان، زیر 50 سال سن داشتند که شش نفر از آنها نیز درگیر بیماری های زمینه ای بودند.

محمدحسین صومی در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، آخرین آمار مبتلایان قطعی به کرونا را در استان 813 نفر اعلام کرد و گفت: متأسفانه تاکنون 77 نفر بر اثر این بیماری در استان فوت کرده اند.

وی با بیان این که آذربایجان شرقی از نظر آمار مبتلایان به این بیماری، جزو استان های سطح دو کشور است، افزود: در یک ماه گذشته 9020 نفر با علایم حاد تنفسی به مراکز درمانی استان مراجعه و 3 هزار نفر از آنها بستری شده اند.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی افزود: اکنون، 654 نفر با علایم حاد تنفسی در استان بستری هستند که 280 نفر از آن ها جزو مبتلایان قطعی به کرونا محسوب می شوند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

7 نفر از تلفات کرونا در آذربایجان شرقی زیر 50 سال هستند

7 نفر از تلفات کرونا در آذربایجان شرقی زیر 50 سال هستند