مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 اسفند 1398 ساعت 08:462020-03-03سياسي

طرح «نذر حجاب فاطمی» در حرم امام رضا(ع) اجرا شد


حوزه/ رییس اداره انتظامات خواهران حرم مطهر رضوی از اجرای طرح «نذر حجاب فاطمی» در بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) خبر داد.

- حوزه/ رییس اداره انتظامات خواهران حرم مطهر رضوی از اجرای طرح نذر حجاب فاطمی در بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) خبر داد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری حوزه، رییس اداره انتظامات خواهران حرم مطهر رضوی از اجرای طرح نذر حجاب فاطمی در بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) خبر داد.

زهرا قاسمی در گفت وگو با خبرنگاران گفت: این طرح در راستای اهمیت و ارزش حفظ حجاب و ترویج شعائر اسلامی و ترویج استفاده از چادر به عنوان حجاب برتر به همت بانوان خادمیار رضوی این اداره انجام می شود.

وی افزود: این طرح به صورت آزمایشی از سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) تا ولادت آن حضرت به صورت آزمایشی در ورودی باب الرضا(ع) حرم مطهر رضوی انجام شد.

رییس اداره انتظامات خواهران حرم مطهر رضوی اضافه کرد: در این طرح خادمیاران زن رضوی اداره انتظامات خواهران حرم مطهر امام هشتم(ع) به صورت اختیاری با تقدیم وجوهات نقدی، نسبت به دوخت و بسته بندی رایگان چادر با طرح لبنانی در اندازه های بزرگ، متوسط و کوچک و در دو حالت مشکی و رنگی اقدام کرده اند.

قاسمی ادامه داد: انتخاب چادر با طرح لبنانی به جهت سهولت استفاده و پوشیدگی بیشتر و کامل بدن بوده و اجرای این طرح با هماهنگی و اطلاع مسئولان ذی ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح «نذر حجاب فاطمی» در حرم امام رضا(ع) اجرا شد

طرح «نذر حجاب فاطمی» در حرم امام رضا(ع) اجرا شد