مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 بهمن 1398 ساعت 05:562020-02-19اقتصادي

افزایش 28 درصدی ذخیره آب سد سفیدرود/ 820 میلیون متر مکعب آب ذخیره شد


مدیرعامل آب منطقه ای گیلان با اشاره به ذخیره 820 میلیون متر مکعبی آب پشت سد سفید رود، گفت: در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش 28 درصدی هستیم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، وحید خرمی صبح چهارشنبه در این باره در جمع خبرنگاران با اشاره به آبگیری 86 درصدی سد سفیدرود، گفت: در حال حاضر ذخیره آب پشت سد سفیدرود 820 میلیون متر مکعب است.

وی با بیان اینکه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد افزایش 28 درصدی آبگیری هستیم، افزود: افزایش بارش ها در این مدت علت اصلی افزایش ذخیره آب پشت سد سفیدرود است.

مدیر عامل آب منطقه ای گیلان با بیان اینکه سد سفیدرود آب 172 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان را تأمین می کند، گفت: دبی ورودی آب این سد در حال حاضر 60 متر مکعب بر ثانیه است.

خرمی در ادامه به وضعیت سد بیجار در شهرستان رودبار اشاره و تصریح کرد: حجم ذخیره شده در این سد در حال حاضر 10 میلیون متر مکعب یعنی معادل 94 درصد است.

وی افزود: با توجه به حجم آب پشت سد بیجار شاهد سرریز شدن این سد برای نخستین بار تا چند روز آینده خواهیم بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 28 درصدی ذخیره آب سد سفیدرود/ 820 میلیون متر مکعب آب ذخیره شد

افزایش 28 درصدی ذخیره آب سد سفیدرود/ 820 میلیون متر مکعب آب ذخیره شد