کارشناس مذهبی در مراسم یادواره شهدای روستای باغدهوک شهرستان مهریز گفت: در ماجرای گران شدن بنزین، اگر رهبر انقلاب تصمیم سران سه قوه را نمی پذیرفتند، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس در مهریز، حجت الاسلام سید محسن میرقیصری ساعتی پیش در مراسم یادواره شهیدان نصیری، بعد از اخلاص در عمل، ایثار را مهم ترین شاخصه شهیدان دانست و گفت: اخلاص، از اسرار الهی و جزو گنجینه های نهفته خداوند است که رزق هر کسی نمی شود و اخلاص در عمل، ایثار را در پی دارد.
مدرس حوزه علمیه قم با بیان اینکه از خودگذشتگی در عرصه خانواده، اجتماع و حتی سیاست موجب سلامت و پیشرفت جامعه می شود خاطرنشان کرد: اگر در جامعه اسلامی شخصی متوجه شود شخصی دیگر در زمینه مورد نظر تخصص بیشتری دارد باید به نفع مردم و آینده مملکت، ایثار و از خودگذشتگی کرده و اجازه دهد فرد لایق روی کار بیاید نه اینکه برای تصاحب آن جایگاه، حاضر شود تقوا را زیر پا بگذارد.
مسئول باید خود را به تقوا و تخصص آراسته کند وی افزود: برخی از مسئولین تقوا دارند اما تخصص لازم برای اداره امور مملکت اسلامی را ندارند و برخی درست برعکس، تخصص دارند اما تقوا و دینداری را کنار گذاشته اند.
تلفیق تقوای الهی و تخصص و تجربه، انسان را به قهرمان تبدیل می کند.
شهید مصطفی احمدی روشن، انسان با تقوا و دین داری بود و برای آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایثار می کرد.
او در زمینه غنی سازی و توسعه صنعت هسته ای در کنار تقوا، تخصص و تجربه هم داشت.
میرقیصری بیان کرد: هنگامی که مرحوم حجت الاسلام خوشبخت رضایت و تأیید حضرت صاحب العصر امام زمان (عج) را به شهید احمدی روشن در زمینه ادامه غنی سازی صنعت هسته ای با هدف توانمندسازی و افزایش قدرت انقلاب اسلامی در برابر کفار را بیان کرد، این شهید با گروه علمی خود، 9 روزه این صنعت ذی قیمت را به غنی سازی 20 درصد رساندند.
این محقق تاریخ اسلام متذکر شد: در جریان مذاکرات برجام و از بین بردن توان هسته ای کشور، دولت در پی بدعهدی های طرف مقابل، اخیراً برای کاهش تعهدات برجامی تنها درصدد افزایش 3 درصد از غنی سازی از دست رفته است؛ در حالی که 10 سال قبل شهیدان هسته ای ما به سوخت 20 درصد دست پیدا کرده بودند.
ایثار رهبری و حمایت از تصمیم سران سه قوه، چشم فتنه را کور کرد وی با ا شاره به حوادث اخیر و اغتشاشاتی که در پی گرانی بنزین رخ داد، ایثار رهبری و حمایت از تصمیم سه قوه که ارکان نظام هستند را ستود و تصریح کرد: رهبر انقلاب با دوراندیشی می دانستند که نپذیرفتن تصمیم قانونی سران سه قوه، عواقب تلخی خواهد داشت و به جنگ داخلی و سوء استفاده دشمن قسم خورده داخلی و خارجی می انجامد و آن ها نظام و مملکت را به لبه پرتگاه می کشانند، برای همین، با تدبیر و تیزهوشی، چشم فتنه را کور کردند.
میرقیصری افزود: ما همواره در معرض امتحان الهی قرار داریم و در این امتحان سخت نیز عده ای که خود را ولایی و پیرو رهبری می دانستند، نتوانستند سیاست و آینده نگری رهبری را درک و هضم کنند.
باید بصیرت داشت و به بعد از اظهارنظرها و واکنش ها هم توجه کرد.
دشمن طوری فتنه را طرح ریزی کرده بود که اگر رهبری در مقابل تصمیم مسئولان سه قوه می ایستاد، اتفاقات ناگواری دامنگیر انقلاب اسلامی و سرنوشت مردم ولایی و شهیدپرور ایران می شد.
این کارشناس مذهبی در ادامه به اهمیت ایثار در عرصه اجتماع اشاره کرد و گفت: در ابتدای تحریم های شدید که طی یک سال گذشته بر مردم ایران تحمیل شد، برخی به جای کاهش فشار اقتصادی بر مردم، با زیاده خواهی، گران فروشی، دلالی و حتی خرید بی رویه از فروشگاه ها، شرایط تحریمی را شدیدتر کردند و به گرانی ها دامن زدند.
وی عنوان کرد: امام صادق (علیه السلام) هنگام قحطی از گندمی که در خانه داشتند انفاق می کردند تا به سهم خود فشارهای قحطی بر مردم را بکاهند؛ اما امروز عده ای در دوران گرانی به جای کاهش تقاضا و خرید که به کاهش قیمت ها می انجامد، خودخواهانه عمل کردند و با خرید بی رویه به گرانی بیشتر کمک کردند.
روحیه ایثار را چرا ما از اهل بیت گرامی اسلام نیاموخته ایم؟ در گام دوم انقلاب باید چشم انداز جهانی داشته باشیم میرقیصری در بخشی دیگر از سخنان خود به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: نزدیک به یک سال است که رهبر معظم انقلاب، افق در پیش روی انقلاب اسلامی را در بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم کرده اند و هنوز شاهد حرکت شایسته و تأثیرگذاری در این راستا نبوده ایم.
مؤمنین و دینداران جامعه به این موضوع ورود کنند؛ زیرا رهبری دوراندیش و افق نگاه ایشان جهانی است؛ اما ما هنوز در ابتدای راه هستیم و به مشکلات جزیی متمرکز شده ایم.
وی افزود: ما باید در گام دوم انقلاب، در زمینه بسترسازی برای ظهور منجی عالم بشریت و پایان این غیبت طولانی و نجات بشریت از شر ظلم و فساد، چشم اندازمان جهانی باشد و در پی صدور آرمان ها و اندیشه های والای انقلاب اسلامی به دیگر نقاط جهان باشیم.
این پژوهشگر همچنین پاکسازی جامعه اسلامی از آلودگی و ناپاکی را ضروری دانست و گفت: اگر در جامعه اسلامی، فضائل اخلاقی ترویج شود و مردم نسبت به کوچکترین گناه و پلیدی نیز حساسیت نشان دهند، جامعه پاک و سالم می شود و افراد در چنین جامعه ای به ویژه در محیط های اداری و محیط سیاسی سالم، هدایت می شوند؛ هرچند برخی جزو استثنائات هستند و مانند زن یا پسر پیامبر الهی در محیط سالم هم نمی توانند از گناه و شرک دست بشویند.
انتهای پیام/90028
کلید واژه ها: سران سه قوه - اسلام - غنی سازی - ایثار - تقوا - سه قوه - هسته ای - تصمیم - اسلامی - شهید - صنعت هسته ای - رهبر انقلاب - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - رهبر - سازی - انقلاب - شهیدان - سران - هسته - درصد - رهبری - اخلاص - حمایت - یادواره - شهید احمدی روشن - غنی سازی 20 درصد - انقلاب اسلامی - جمهوری اسلامی - کارشناس مذهبی - خبرگزاری فارس