امروزه اقدامات زیادی در کشور برای دستیابی به اهداف انقلاب، به ویژه تحقق عدالت انجام می شود، از این رو تلاش می شود تا عرصهٔ صنعت، - خدمات و کشاورزی جدی گرفته شود که البته سنگ بنا و نقطهٔ آغازین تحقق این اهداف بزرگ به میزان یادگیری جامعه وابسته است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قزوین محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در دومین همایش ملی هویت کودکان ایرانی اسلامی که در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما درصدد احیای تمدن نوین اسلامی، پیشرفت و تعالی سرزمین است از این رو عزتمندی و سربلندی مردم را هدف خویش می داند.
وی افزود: فرهنگ ظلم ستیزی و استکبار ستیزی در جامعه ما نهادینه شده و البته حمایت از محرومان و مستضعفان سرلوحه کار امروز ما است که در این راستا اقدامات مختلفی توسط دولت ها انجام گرفته است.
حاجی میرزایی خاطر نشان کرد: امروزه اقدامات زیادی در کشور برای دستیابی به اهداف انقلاب، به ویژه تحقق عدالت انجام می شود و از این رو تلاش می شود تا عرصهٔ صنعت، خدمات و کشاورزی جدی گرفته شود که البته سنگ بنا و نقطهٔ آغازین تحقق این اهداف بزرگ به میزان یادگیری جامعه وابسته است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ارزیابی موفقیت کشورها براساس ساماندهی مناسبات اجتماعی و یادگیری در سطوح مختلف وجود دارد که در این راستا نطام آموزشی در تنطیم روابط انسان و طبیعت و بهبود مناسبات اجتماعی و کارآمد کردن نهادها نقش افرین است.
وی تأکید کرد: هویت یک شناسه و وجه تمایز است که نتجیه یادگیری و محصول تعامل با جامعه به شمار می رود و وجوه آن در پرتو ذهن انسان شکل می گیرد.
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: رسالت آموزش و پرورش مداخله برای ساماندهی بهتر ادراکات است که به دانش آموزان کمک می کند بهتر ببینند و بهتر بشنوند که نقطه آغاز تحول نیز همین جا است.
وی اضافه کرد: در نظام آموزشی فعلی دورهٔ پیش دبستانی اهمیت مضاعفی دارد از این رو کیفیت یادگیری و مداخلات سنجیده در هویت نیز که در تعالیم دینی آمده باید مورد توجه قرار گیرد.
حاجی میرزایی یاد آور شد: درصد زیادی از شکل گیری شخصیت در سنین زیر پنج سالگی تحقق پیدا می کند از این رو خانواده به عنوان اصلی ترین رکن شکل گیری هویت کودکان است که باید دید چه میزان خانواده ها آمادگی این مأموریت را دارند.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: خانواده ها باید از روز نخست تولد مراقب تربیت فرزندان باشند که البته ما در دورهٔ پیش دبستانی از وضعیت مطلوب فاصله داریم و باید این فاصله جبران شود.
وی ادامه داد: تعلیم و تربیت در دورهٔ پیش دبستانی باید مبتنی بر نمایش، شادابی و نشاط باشد و کوچک ترین اهمالی را در این بخش نمی پذیری چرا که این دوره بسیار حائز اهمیت و تأثیر گذار است.
وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: رعایت استاندارد آموزشی در پیش دبستانی خط قرمز ما است که باید بانشاط ترین نیروها بهترین برنامه ها را در این دوره داشته باشند در همین راستا این همایش به نوعی ادای دین به تمدن اسلامی، انقلاب، کشور و اهداف وآرمان های شهدا است.
انتهای پیام/
کلید واژه ها: وزیر آموزش و پرورش - آموزش و پرورش - یادگیری - آموزش - حاجی میرزایی - دانشگاه بین المللی امام خمینی - پرورش - اقدامات - خانواده - پیش دبستانی - جامعه - امروز - تحقق - انقلاب - اسلامی - محسن حاجی میرزایی - کشور - هویت - ساماندهی - وزیر - میزان - کشاورزی - اجتماعی - مناسبات - محرومان - دبستانی - انقلاب اسلامی - تربیت فرزندان - کودکان ایرانی - خبرگزاری فارس