مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مرداد 1398 ساعت 08:032019-07-29ورزشي

خسته بودم اما برای موفقیت با تمام توان تلاش کردم


به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا به نقل از سایت فدراسیون والیبال، محمدرضا حضرت پور بعد از کسب عنوان قهرمانی افزود: به تمام بازیکنان و کادرفنی خسته نباشید می گویم که زحمات زیادی کشیدند؛ هیچکس دوست نداشت ما قهرمان شویم و در سالن همه ایتالیا را تشویق می کردند.

وی بیان کرد: در ست اول شکست خوردیم و ایتالیا خیلی خوب سرویس زد اما در ست دوم بازی را به نفع خود تغییر دادیم و برنده شدیم؛ خوشحالم که برای سومین دوره در این کشور به قهرمانی می رسیم.

وی ادامه داد: از کسب عنوان بهترین لیبروی دنیا بسیار خوشحال هستم زیرا برای این عنوان تلاش زیادی کردم و در 2 بازی آخر نیز با تمام توان به میدان رفتم.

لیبرو تیم ملی والیبال گفت: بعد از این مسابقات در خدمت تیم ملی بزرگسالان برای رقابت های انتخابی المپیک خواهیم بود و امیدوارم موفقیت ها ادامه دار باشد.

تیم والیبال جوانان ایران در حالی که از وجود پنج بازیکن ارومیه ای بهره می برد، شامگاه شنبه از ساعت 20:30 در منامه بحرین در دیدار فینال به مصاف ایتالیا رفت و با پیروزی سه بر 2 برای نخستین بار عنوان قهرمانی مسابقات جهانی بحرین را کسب کرد.

در پایان این رقابت ها مرتضی شریفی و محمدرضا حضرت پور 2 بازیکن ارومیه ای، به عنوان بهترین دریافت کننده و لیبرو در مسابقات قهرمانی 2019 جهانی بحرین موجب افتخار و غرور ملی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خسته بودم اما برای موفقیت با تمام توان تلاش کردم

خسته بودم اما برای موفقیت با تمام توان تلاش کردم