دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: فهرست سایت های اینترنتی غیرمجاز را در اختیار دادستانی کل کشور قرار دادیم و قوه قضاییه نیز پیگیری های لازم را برای مسدود کردن این سایت ها انجام می دهد.
- 1397/05/29 - 08:58 0 پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی منبع: نیاز به هزینه های ارزی دارند.
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی بیان کرد: اگر نرخ ارز تغییر پیدا کند مطمئنا نرخ بلیت هواپیما نیز تغییر می کنند.
شرکت های هواپیمایی براساس هزینه ها و قیمت های تمام شده قیمت های متفاوتی تعریف می کنند که در سایت خود به آن اشاره نمی کنند.
اسعدی عنوان کرد: برخی از سایت های اینترنتی غیرمجاز که از سازمان هواپیمایی کشور مجوز ندارند، بلیت هایی را که توسط شرکت ها عرضه می شود را خریداری و با قیمت بالاتر از آن قیمتی که خود شرکت هواپیمایی اعلام کرده به فروش می رسانند.
او با بیان اینکه یک تعداد دلال و واسطه گر در این میان وجود دارد که باعث تنش در بازار قیمت ها می شود، افزود: فهرست سایت های اینترنتی غیرمجاز را در اختیار دادستانی کل کشور قرار دادیم و در سامانه سنا تبدیل ارز با نرخ 9200 تومان انجام و این تبدیل نرخ باعث می شود که افزایش نرخ بلیت شرکت های هواپیمایی خارجی رخ دهد.
کلید واژه ها: شرکت های هواپیمایی - هواپیما - هواپیمایی - سایت های اینترنتی - بلیت هواپیما - سازمان هواپیمایی کشور - قیمت - وزارت راه و شهرسازی - سازمان هواپیمایی - نرخ بلیت هواپیما - کشور - هزینه - قوه قضاییه - وزارت راه - فروش - شهرسازی - نرخ ارز - افزایش - اسعدی - بازار - وزارت - مجوز - هایی