مطالب مرتبط:
شهادت دو فلسطینی در پی یورش نظامیان صهیونیست به اردوگاه طولکرم
یورش صهیونیست ها به اردوگاه نور شمس در طولکرم/ 2 فلسطینی به شهادت رسیدند+ فیلم
شهادت دو جوان فلسطینی در یورش صهیونیست ها به اردوگاه نور شمس
شهادت دو فلسطینی در پی یورش نظامیان صهیونیست به اردوگاه طولکرم
یورش صدها شهرک نشین اسراییلی به مسجدالاقصی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 مهر 1402 ساعت 13:352023-09-24بين الملل

یورش گسترده صهیونیست های افراطی به مسجدالاقصی


هم زمان با شعله ور شدن اوضاع در سراسر فلسطین بعد از تشدید تجاوزات اشغالگران علیه فلسطینیان که درگیری گسترده ای در کرانه باختری رقم زد، شهرک نشینان افراطی صهیونیست تحت حمایت نظامیان رژیم اشغالگر یورش گسترده ای به مسجدالاقصی ترتیب دادند.

- ، صبح امروز هم زمان با درگیری شدید بین نظامیان رژیم اشغالگر و فلسطینیان در منطقه طولکرم واقع در کرانه باختری که با شهادت دو فلسطینی همراه بود، گروه های بزرگی از شهرک نشینان افراطی صهیونیست به مناسب روز موسم به یوم الغفران (مهمترین مراسم یهودیان) در سایه حمایت نظامیان رژیم اشغالگر به مسجدالاقصی یورش برده و اقدام به هتک حرمت این مکان مقدس کردند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازمنابع فلسطینی، اداره مسجدالاقصی وابسته به اداره اوقاف اسلامی در قدس اشغالی اعلام کرد که صدها شهرک نشین صهیونیست صبح امروز از باب المغاربه به مسجدالاقصی یورش آورده و تحت حمایت نظامیان صهیونیست اقدام به انجام رفتارهای تحریک آمیز علیه فلسطینیان در حیاط های مسجدالاقصی کردند.

اداره مسجدالاقصی تاکید کرد، نظامیان رژیم اشغالگر که مقابل درهای مسجدالاقصی مستقر شده اند مانع ورود نمازگزاران فلسطینی به این مکان مقدس می شوند و 350 شهرک نشین افراطی به شکل وحشیانه ای صبح امروز به مسجدالاقصی یورش آوردند.


برچسب ها: مسجدالاقصی - رژیم اشغالگر - صهیونیست - فلسطین - نظامیان - فلسطینی - اشغالگر
آخرین اخبار سرویس:

یورش گسترده صهیونیست های افراطی به مسجدالاقصی

یورش گسترده صهیونیست های افراطی به مسجدالاقصی