مدیرامور باغبانی جهاد کشاورزی کردستان گفت: استان کردستان با بیشترین میزان تولید و برداشت توت فرنگی مقام اول کشور را دارا بوده و بعنوان قطب تولید توت فرنگی کشور شناخته می شود.
مسئول دفتر بنیاد توسعه و عمران موقوفات خراسان جنوبی گفت: برای نخستین بار در استان از ابتدای مهرماه سال 90 کاشت زعفران ارگانیک در مزارع شوکت آباد بیرجند انجام گرفت.
این روزها اگر سری به بسیاری از نانوایی های پایتخت بزنید، با وجود افزایش قیمت، کیفیت نان تولیدی بسیار پایین بوده؛ به طوری که در بسیاری از موارد مردم به جای نان، خمیر نیم پخته نان می خرند.
مدیرعامل اتحادیه دامداران از وجود ظرفیت تولید یک میلیون و 200 هزار تن گوشت قرمز در سال خبرداد و تصریح کرد: سال گذشته به دلیل عدم اجرای قانون، 980 هزار تن از این ظرفیت مورد استفاده قرار گرفت.
یک تولیدکننده مرغ و تخم مرغ با بیان این که عوامل موثر درتولید این محصول طی یک سال گذشته گران شده اند، گفت: با وجود این افزایش قیمت، این محصول در مقابل تورم مواد اولیه و تورم طبیعی موجود در اقتصاد ایران زیاد نبوده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این استان دارای رتبه ی اول تولید زرشک و عناب، رتبه ی دوم تولید زعفران و پنبه ، رتبه ی پنجم تولید گل نرگس بوده و 800 گونه ی گیاهی دارد.
سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی(فائو) با پیش بینی افزایش تولید انواع گوشت در ایران طی سال جاری اعلام کرد ایران کمتر از 9 درصد نیاز خود در سال گذشته را با واردات تامین کرده است.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس اسلامی با انتقاد از سیاست های انقباضی بانک ها در اعطای تسهیلات به واحدهای تولید مواد غذایی گفت: متاسفانه بانک ها تمایل دارند تسهیلات خود را در اختیار بخش هایی قرار دهند که از برگشت سرمایه خود مطمئن باشند.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان این که پایین آوردن قیمت شیر خام نباید به محملی برای ضایع شدن حق دامداران تبدیل شود، گفت: باید به هر نسبتی که قیمت خرید شیر خام کاهش می یابد به همان نسبت یارانه ای برای ترمیم هزینه تمام شده شیر خام اختصاص یابد.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای نخستین بار در جهان، جلد اول دانشنامه کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در کشور تدوین شد و جلد دوم آن تا پایان سال جاری در اختیار دانشمندان قرار می گیرد.