جشن همراز یاس به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان شاغل در شهرداری تهران با حضور حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی صبح امروز در سالن سرپوشیده ورزشگاه آزادی برگزار شد.
اگر تهران به عنوان یکی از زیباترین شهرهای دنیا شناخته می شود و اگر کارهای زیبای معنوی در تهران به اجرا در می آید با تلاش بانوان بزرگواری است که در مجموعه شهرداری فعالیت کرده و همچون خانه های خود برای شهر نیز دلسوزی می کنند.
دکتر قالیباف در ادامه سفر به شهر مقدس قم با آیت الله مقتدایی مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه قم و آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدسه حضرت معصومه (س) دیدار و گفتگو کرد.
دکتر ایازی در جشن " همرازیاس" از راه اندازی مجتمع های شهربانو تا پایان سال 91 در مناطق 22 گانه خبر داد و گفت: در حال حاضر مجتمع های شهربانو در ده منطقه دایر است و تا پایان سال جاری در دیگر مناطق راه اندازی می شود.
مسافرانی که از طریق پایانه مسافری غرب وارد تهران می شوند، می توانند با استفاده از امکانات و تسهیلات ایجادشده در کمترین زمان به مقاصد خود در نقاط مختلف شهر برسند.
سازمان مدیریت پسماند جهت گسترش فرهنگ بازیافت و ترویج تفکیک پسماندها در مبدا، حضور گسترده ای در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و دهمین نمایشگاه بین المللی گل و گیاه دارد.
مراسم گرامیداشت آیت الله بهجت(ره) با عنوان «بهجت عرفا، وارث انبیاء» در تالار بزرگ وزارت کشور و با حضور شاگردان آن عالم ربانی و شخصیت های علمی و فرهنگی برگزار می شود.
نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با اعلام این که تعریف تاکسی و مأموریت متفاوت راننده تاکسی در کشور ما با همه جای جهان متفاوت است، گفت: امروزه حتی در افغانستان، عراق و بنگلادش نیز تاکسی را یک وسیله نقلیه لوکس می دانند در حالی که تاکسی در کشور ما معنای دیگری یافته است.
مدیر عامل اسبق سازمان تاکسیرانی تهران با ابراز تاسف از این که برخی مسئولان دولتی حقوق ابتدایی رانندگان تاکسی را به ابزار سیاسی خود تبدیل کرده اند، گفت: رانندگان تاکسی به اندازه کافی با مسائل روزمره و مشکلات معیشتی زندگی درگیر هستند که دیگر نیازی به این گونه اظهار نظرها نیست.
معاون شهرسازی و معماری منطقه 5 گفت : به منظور ارتقا کیفی وکمی خدمات به شهروندان وتسریع درامور مراجعین تعدا دفتر خدمات الکترونیک غرب پایتخت به 11دفتر افزایش یافت.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی با بیان اینکه دولت 5/82 درصد هزینه خرید هر اتوبوس را می پردازد اما تمامی هزینه خرید تاکسی ها توسط راننده ها پرداخت می شود گفت: متاسفانه تاکسی کیفیت مناسب ندارند و در خواست ما این است که از خودروهای با کیفیت تر ساخت داخل به عنوان تاکسی استفاده ...
شهردار تهران که برای دیدار با مراجع عظام تقلید و علما به شهر مقدس قم سفر کرده است ، طی روز گذشته و امروز با مراجع عظام تقلید آقایان مکارم شیرازی ، صافی گلپایگانی ، وحیدخراسانی ، سبحانی ، شبیری زنجانی ، علوی گرگانی و آیات عظام محمد یزدی و مقتدایی دیدار و گفتگو کرد.
امسال نیز مسئولان دولتی بر سر افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی همان برنامه ای را پیاده کردند که در چند سال گذشته آن را اجرایی نمودند و به صراحت مخالفت دولت با هر گونه افزایش در کرایه ها را اعلام کردند.
برج میلاد تهران در راستای ماموریت های جدید خود در حوزه های فرهنگی، هنری و اجتماعی، درصدد برگزاری بزرگداشت های مفاخر بزرگ علمی هنری، ادبی، فرهنگی و ... برآمده است.