دبیرکل حزب الله لبنان مخالفت قدرت های سلطه طلب با ایران و انواع اهرم های فشار علیه این کشور را به علت برنامه های ایران برای دستیابی به بالاترین مدارج علمی در سطح جهان و در زمینه تولید علم دانست.
عوض حیدرپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان ضمن گستاخانه خواندن اقدام امارات در خصوص اقدامات اخیر آنها برای جمعآوری اطلاعات از جمهوری اسلامی توسط شهروندان ایرانی اظهار داشت:
فرماندار سابق ایالت آلاسکا و برنده احتمالی انتخابات ریاستجمهوری سال 2012 آمریکا، در اقدامی برای سرپوش گذاشتن بر اشتباه فاحش اخیر خود، فهرستی از اشتباهات لفظی رییسجمهور آمریکا را روی سایت "فیسبوک " قرار داده است.
فهرست العراقیه یک فهرست سعودی است که تلاش دارد بعثی هایی را که در خونریزی مردم بیگناه عراق دست داشته اند به قدرت بازگرداند. ضمن اینکه برخی از رهبران آن از خیانتکاران به عراق بشمار می روند.
به گزارش خبرنگار جامعه فارس، کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوای تهران بدون حضور تمدن، استاندار تهران و به ریاست محمدرضا محمودی معاون عمرانی استاندار تشکیل شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، محسن رضایی در آستانه 5 آذر سالروز تشکیل بسیج، در حاشیه دیدار 110 هزار نفری بسیجیان با مقام معظم رهبری با جمعی از بسیجیان دیدار کرد.
به گزارش ایلنا، دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن تکذیب این خبر اعلام کرد: این دفتر تاکنون هیچ گونه مجوزی برای این آلبوم و خواننده یاد شده صادر نکرده است.
این چیزی نیست که وقتی نور هست، انسان آن را نبیند اما بعضی ها ندیدند، بعضی نمی بینند، بعضی درک نمی کنند، بعضی به خاطر ظلمت دل حتی درک هم می کنند اما حاضر نیستند به این فهم ترتیب اثر بدهند این ها همه عوارض هوای نفس است.
علی اصغر رمضانپور معاون عطاا.. مهاجرانی که این روز ها در لندن به سر می برد ، از همسر خود خواسته که کشف حجاب کند!!! به گزارش البرز نامبرده تصویر این عمل غیر اسلامی را با افتخار ! در فیس بوک خود درج کرده است.
حسین فدایی نماینده مردم تهران ، ری شمیرانات و اسلامشهر پیرامون طرح استقلال شهر ری از تهران و مباحث مطرح شده توسط برخی از اعضای شورای شهر تهران انتقاد کرد .
دوستی هایی که به پایان رسیدند، همگی شان بند بیانیه ساعت 11 و 30 دقیقه نیمهشب جمعه 22 خرداد یک مدعی نبود، که اگر بود با همان بندهای دوستی، میشد چینی شکسته را دوباره بند زد؛
مدتی قبل فرصت مقام معظم رهبری به آقای ضرغامی در حکم انتصاب ایشان تمام شد. اظهار نظر ها و نو شتارهای متفاوتی گفته و نوشته شد.اگر یک چیز از اصولگرایان و طرفداران دولت گرفته تا اصلاح طلبان و ضد انقلاب را حول یک محور متحد القول کند همین ضعیف بودن ...
بر اساس گزارش یک نهاد مستقل، نیروهای نظامی مستقر در افغانستان حدود 140 هزار نفر را بالغ میشود. به گزارش مشرق، بر اساس این گزارش حدود 140 هزار نیروی نظامی خارجی در حال حاضر در کشور افغانستان به سر میبرند.
علی موسوی گرمارودی، مراسم تشییع پیکر استاد شهریار را یکی از سه مراسم تشییع پرازدحام خواند که در عمر خود شاهد بوده است. به گزارش ایسنا، گرمارودی که در نخستین نشست علمی - ادبی هفته فرهنگی تبریز در تهران با عنوان «شهریار شعر ایران» حضور داشت،
قسمت اخیر مجموعه فاخر مختارنامه، حاوی یک اشتباه اعتقادی بود که نمی توان به بهانه قوت کار از کنار آن به راحتی گذشت. در این قسمت در صحنه مواجهه مسلم بن عقیل با ابن زیاد در دارالعماره کوفه،
به گزارش جهان، همایش بزرگداشت سالروز تأسیس بسیج دانشجویی به فرمان امام خمینی(ره) با عنوان پیام ماندگار با حضور آیتالله صادق آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه،