رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تاکید کرد: آموزش مجازی برای دانش آموزان با نیاز های ویژه تعطیل نخواهد شد و در کنار آموزش حضوری ادامه خواهد یافت.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری آریا به نقل از سازمان آموزش و پرورش استثنایی، حمید طریفی حسینی در تشریح روند آموزش های حضوری در مدارس استثنایی با تاکید بر اینکه آموزش مجازی تعطیل نخواهد شد و در کنار آموزش حضوری ادامه خواهد یافت، گفت: تاکید بر آموزش های حضوری است، اما اگر شرایط حضور برخی دانش آموزان با نیاز های ویژه به دلیل شرایط خاص این دانش آموزان فراهم نباشد، مدارس باید شرایط آموزش مجازی را برای این دانش آموزان فراهم کنند.
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور افزود: از آذر که ستاد ملی کرونا مجوز بازگشایی تدریجی مدارس را صادر کرد، مدارس استثنایی آموزش های حضوری خود را آغاز کرده بودند.
وی اضافه کرد: میانگین تعداد دانش آموزان در مدارس آموزش و پرورش استثنایی حدود 50 نفر و در هرکلاس درس حدود شش نفر است و لذا امکان فاصله گذاری و آموزش های حضوری در مدارس استثنایی نسبت به مدارس عادی فراهم تر است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تصمیم اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا و تاکید وزیر آموزش و پرورش مبنی بر بازگشایی کامل مدارس، گفت: مطابق شیوه نامه ارسالی از وزارتخانه، معلمان باید س