مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 آبان 1400 ساعت 11:202021-10-31اقتصادي

کاهش180میلیمتری بارش در کرمانشاه/70هزار نفر با تنش آبی مواجه اند


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به خشکسالی و کاهش بارندگی در استان از کاهش 180 میلیمتری بارش ها خبر داد.

- اظهار کرد: استان کرمانشاه از ابتدای مهر ماه سال 99 الی شهریور سال 1400، رتبه نخست کاهش بارندگی را با توجه به خشکسالی و کاهش نزولات آسمانی به خود اختصاص داده که کاهش 180 میلیمتری بارندگی را در پی داشته است.

وی افزود: در استان کرمانشاه 2 هزار و 600 روستا وجود دارد که یک هزار و 900 روستا زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه قرار داشته که بیش از 95 درصد تأمین منابع آبی آنها از طریق چاه و چشمه ها است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: هم اکنون 70 هزار نفر از جمعیت روستایی استان کرمانشاه با مشکل تنش آبی مواجه هستند که مشکل اصلی آنها پایدار نبودن منابع آبی است و باید احداث سدها در استان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

کاکاوند بیان کرد: 700 روستا در استان کرمانشاه زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه قرار نداشته که با برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال 1400، 460 روستا زیر پوشش آب و فاضلاب استان قرار خواهند گرفت.

وی خاطر نشان کرد: 70 درصد چشمه ها و چاه های استان کرمانشاه به دلیل خشکسالی خشک شده یا میزان آبدهی آنان کاهش پیدا کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش180میلیمتری بارش در کرمانشاه/70هزار نفر با تنش آبی مواجه اند

کاهش180میلیمتری بارش در کرمانشاه/70هزار نفر با تنش آبی مواجه اند