مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 شهریور 1400 ساعت 13:452021-09-06سياسي

یازدهمین سوگواره سراسری شعر اقوام و عشایر کشور به میزبانی شیراز برگزار می شود


دبیر یازدهمین سوگواره ملی شعر عاشورایی اقوام و عشایر کشور گفت: یازدهمین سوگواره ملی شعر اقوام و عشایر کشور 17 شهریورماه جاری در شیراز برگزار می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، امین الله قربانی کشکولی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: پس از فراخوانی که از تیرماه سال جاری آغاز گردید و تاکنون از 95 اثر ارسالی به دبیرخانه، 16 اثر انتخاب شده است.

 وی افزود: شاعران شرکت کننده در این سوگواره ملی از استان های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، تهران، آذربایجان شرقی، زنجان، کردستان، سیستان و بلوچستان، قم و فارس هستند.

 دبیر سوگواره ملی خاطرنشان کرد: سوگواره ملی شعر اقوام و عشایر کشور چهارشنبه بعد از عشایر توجه شده است، افزود: با برپایی این سوگواره طی 11 سال گذشته تاکنون فرصتی مناسب برای پر کردن خلأ فرهنگی، مذهبی و ارزشی این قوم در کشور به ویژه در استان فارس ایجاد شده است.

انتهای پیام/د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یازدهمین سوگواره سراسری شعر اقوام و عشایر کشور به میزبانی شیراز برگزار می شود

یازدهمین سوگواره سراسری شعر اقوام و عشایر کشور به میزبانی شیراز برگزار می شود