مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 مرداد 1400 ساعت 16:302021-08-02سياسي

معادن بهار و کبودراهنگ به جای رونق باعث آزار مردم شده است


نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: معادن در روستاها به جای رونق روستا و شهرستان ابزاری برای تخریب زمین های کشاورزی شده است، - ایسنا/همدان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: معادن در روستاها به جای رونق روستا و شهرستان ابزاری برای تخریب زمین های کشاورزی شده است، فرصتی برای شهرستان ایجاد نکرده و باعث آزار مردم منطقه شده است.

فتح اله توسلی در شورای اداری کبودراهنگ، بی عدالتی در توزیع اعتبارات برای شهرستان های بهار و کبودراهنگ را دلیل عقب ماندگی دو شهرستان عنوان کرد و گفت: دیگر اجازه نخواهیم داد توزیع نامتوازن اعتبارات در استان و دو شهرستان ادامه پیدا کند.

توسلی افزود: اجازه نمی دهیم مانند سال های گذشته سهم اعتبار شهرستان کبودراهنگ به شهرستان ملایر و دیگر شهرستان ها داده شود و شهرستان کبودراهنگ در محرومیت بماند در سال های گذشته پروژه های 1000میلیاردی، 500 میلیاردی و 3000 میلیاردی برای مبل و منبت و کشاورزی ملایر اختصاص داده اند در حالی که فرش مهربان و گوسفند مهربان کبودراهنگ به دلیل نبود اعتبارات در حال نابودی است .

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ افزود: متأسفانه ظرفیت های شهرستان کبودراهنگ نادیده گرفته شده، 80 درصد جمعیت روستایی کبودراهنگ سال هاست منتظر اقدامات اساسی برای تخصیص اعت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معادن بهار و کبودراهنگ به جای رونق باعث آزار مردم شده است

معادن بهار و کبودراهنگ به جای رونق باعث آزار مردم شده است