مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 تیر 1400 ساعت 04:552021-07-11فرهنگي

دهقانکار: ادبیات از زندگی و زمانه ایرانیان جدا نبوده است


مدیرعامل خانه کتاب در افتتاحیه «وبینار بین المللی ادبیات در روزگار کرونا»گفت: به واقع زندگی ایرانیان در هیچ زمانه ای خالی از ادبیات نبوده و ادبیات نیز از زندگی و زمانه مردمان این سرزمین جدا نبوده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس، آیین افتتاحیه وبینار بین المللی ادبیات در روزگار کرونا شنبه (نوزدهم تیرماه 1400) با حضور ایوب دهقان‎کار (مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران)، حمیدرضا نمازی (دبیر علمی وبینار) و مصطفی راضی جلالی (مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران) در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.

یافتن مناسبات ادبیات و پیداست، این همایش دو محور دارد؛ ادبیات و کرونا.

در نگاه اول ممکن است ادبیات به عنوان یکی از شاخه های علوم انسانی که خود شامل نظم، نثر، عروض و قافیه، صرف، نحو، معانی، بدیع و.

می شود با یک ویروس آزمایشگاهی به نام کووید 19 که حاصل کشف دانشمندان علوم پزشکی است، نه تنها ارتباط چندانی نداشته باشند، بلکه کاملا ناسازگار و به قول انگلیسی زبان ها mutually exclusive و به قول عرب زبان ها مانعه الجمع باشند.

بر این اساس، سوالی که ممکن است در ذهن مخاطب ایجاد شود این است که چگونه می شود این دو مفهوم و ماهیت به ظاهر نامرتبط و نامانوس یعنی ادبیات و کرونا را بایکدیگر جمع کرد و با این موضوع، همایش و وبینار برگزار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دهقانکار: ادبیات از زندگی و زمانه ایرانیان جدا نبوده است

دهقانکار: ادبیات از زندگی و زمانه ایرانیان جدا نبوده است