مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 تیر 1400 ساعت 05:152021-07-08اقتصادي

ساخت پروژه های آبخیزداری برای دشت های تشنه «چهرآباد»


بزرگترین طرح آبخیزداری از نظر مالی در کشور برای سیراب کردن دشت های تشنه «چهرآباد» در این روستا اجرا می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، کاهش بارندگی ها در سال های اخیر نشان داد که ذخایر آبی کشور آنقدرها هم قابل اتکا نیست که بتوان به راحتی و بی هیچ نگرانی به مصرف آب های سطحی و زیرزمینی پرداخت، کاهش روز افزون بیشتر سطح آب های زیرزمینی زندگی انسان ها را به مخاطره انداخته و زندگی در مناطق روستایی را با چالش مواجه کرده است.

حال با شرایط موجود اگر به فکر کنترل آب های سطحی و نگهداری از آب های زیرسطحی نباشیم باید آینده ای پر چالش و تهدید را برای خود ترسیم کنیم، احداث سدها و پروژه های آبخیزداری از جمله روش هایی است که می توان برای نگهداشت و حفظ آب استفاده کرد.

ویژگی برتر طرح های آبخیزداری نسبت به سایر طرح های مشابه برای حفظ و بهبود ذخایر آبی دستکاری حداقلی در طبیعت است، پروژه آبخوان داری چهرآباد یکی از 31 دستگاه سد خاکی احداث شده توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در چند دهه گذشته است.

این روستا در یکی از مناطق نیمه بیابانی استان زنجان قرار دارد که با وجود بارندگی های نسبتا مناسب ارتفاعات بالادست حوزه آبخیز آن، رواناب های سیلابی حوزه علاوه بر تخریب اراضی تاسیسات موجود و تهدید اهالی منطقه از دسترس خارج می شود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت پروژه های آبخیزداری برای دشت های تشنه «چهرآباد»

ساخت پروژه های آبخیزداری برای دشت های تشنه «چهرآباد»