عکس دریافتی از سایت شهرداری.
شهردار منطقه 19 از اجرای طرح جنات در قالب کاشت درخت در ورودی شهر تهران از فرودگاه امام (ره) تا عوارضی قم خبر داد.
- عکس دریافتی از سایت شهرداری.
شهردار منطقه 19 از اجرای طرح جنات در قالب کاشت درخت در ورودی شهر تهران از فرودگاه امام (ره) تا عوارضی قم خبر داد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و بنابر اعلام سایت شهر ، علی توکلی شهردار منطقه با اشاره به کاشت درختان متناسب با شرایط آب و هوایی تهران در این مسیر افزود: در همین راستا ضمن کاشت 2 هزار درخت سرو و داغداغان در این مسیر مواصلاتی مهم و پرتردد، 2 هزار و 200 اصله درخت نیز با هدف توسعه فضای سبز و تعدیل هوای شهر تهران در بلوار علامه عسگر، ضلع شمال بهشت زهرا (س) کاشته شد.
او همچنین از کاشت 2 هزار درخت در حاشیه بزرگراه شهید هاشمی خبر داد و گفت: این طرح به منظور ایجاد مسیری سبز در این محور بزرگراهی در آستانه سال نو اجرا خواهد شد.
به گفته شهردار منطقه در راستای نگهداشت فضای سبز شهر، 1500 متر مربع فرش گل نیز در مسیرهای بزرگراهی شهید کاظمی و شهید صنیع خانی احیا می شود.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات اجرایی به منظور صرفه جویی در مصرف آب برای آبیاری فضای سبز اظهار کرد: در همین راستا نزدیک به نیم هکتار از چمن های محدوده منطقه با درختچه هایی از گونه های مقاوم در مقابل کم آبی، جایگزین شد.
انتهای پیام
کلید واژه ها: فرودگاه امام - شهردار منطقه - شهردار - درخت - کاشت - شهر تهران - کاشت درخت - فرودگاه - تهران - 2 هزار - عوارضی - هزار - مسیر - منطقه - شرایط آب و هوایی - دریافتی - بزرگراه - توسعه فضای سبز - سایت - امام - ورودی - آب و هوایی - بهشت زهرا - علی توکلی - مواصلاتی - هوای - امام (ره) - فضای سبز - متناسب - درختان