پلمب یک کافی شاپ در بندر ماهشهر به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بهمیی مدیر شبکه بهداشت و درمان بندر ماهشهر گفت: از ابتدای طرح مبارزه با ویروس کرونا بازرسان و کارشناسان سلامت محیط و کار شهرستان ماهشهر در قالب تیم های نظارتی با تشدید نظارت ها، - به گزارش سایت قطره و به نقل از، بهمیی مدیر شبکه بهداشت و درمان بندر ماهشهر گفت: از ابتدای طرح مبارزه با ویروس کرونا بازرسان و کارشناسان سلامت محیط و کار شهرستان ماهشهر در قالب تیم های نظارتی با تشدید نظارت ها، گام های موثری را در زمینه حفظ سلامت جامعه برداشته اند.
او در ادامه بیان داشت: یک باب کافی شاپ متخلف در ناحیه صنعتی بندر ماهشهر به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی پلمب شد.
بهمیی ادامه داد: بر همین اساس در پی بازدید هایی که از واحد های صنفی در شهرستان از سوی کارشناسان سلامت محیط و کار شهرستان صورت گرفته است، علاوه بر بررسی و نظارت بر نحوه رعایت مصوبات ستاد کرونا و نکات بهداشتی از سوی صنوف تاکنون 34 مورد در این شهرستان به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی پلمب شدند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بندر ماهشهر ادامه داد: با کسانی که اصول بهداشتی را رعایت نمی کنند و سلامتی جامعه را به خطر می اندازند به طور جدی و قانونی برخورد خواهد شد و هیچگونه اغماضی در این خصوص صورت نمی گیرد.
انتهای پیام/م منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
کلید واژه ها: بندر ماهشهر - سلامت محیط و کار - ماهشهر - شبکه بهداشت و درمان - مدیر شبکه بهداشت - شهرستان - کارشناسان - بهداشت و درمان - تیم های نظارتی - نظارت - کافی شاپ - شبکه بهداشت - ویروس کرونا - سلامت - بندر - بهداشت - باشگاه خبرنگاران - بهمیی - بازرسان - مبارزه - پلمب - محیط - نظارتی - ناحیه صنعتی - گزارش - ویروس - رعایت - تشدید - ادامه - درمان