کرونا و کسادی بازار مهد کودک ها / 6 هزار نوآموز در شاد حضور ندارند! به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس و مهد کودک ها پای آموزش ها به بستر فضای مجازی و شبکه شاد باز شده است.
- کرونا و کسادی بازار مهد کودک ها / 6 هزار نوآموز در شاد حضور ندارند! به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ، با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس و مهد کودک ها پای آموزش ها به بستر فضای مجازی و شبکه شاد باز شده است.
هر چند مشکلاتی مانند نداشتن گوشی هوشمند و اختلال در سامانه شاد کام بسیاری از دانش آموزان و والدین آن ها را تلخ کرده اما به ناچار تنها راه ممکن برای تحصیل دانش آموزان و نوآموزان است.
در این شرایط عده ای از والدین نوآموزان پیش دبستانی از حضور فرزندشان در این پروسه آموزشی امتناع کرده و از حضور در شبکه شاد سر باز زدند.
پیش دبستانی یکی از مهم ترین مراحل زندگی هر انسان است که می تواند به رشد شخصیت و کمال نوآموزان کمک کند.
زمانی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه رشد فکری کودکان از 3 سالگی شروع شده و عمده فعالیت آن ها به صورت بازی های کودکانه است، گفت: در پیش دبستانی بازی و آموزش توامان است که نقش بسزایی در اعتماد به نفس آن ها دارد.
او افزود: حضور نوآموزان در پایه پیش دبستانی الزامی نیست، اما در صورت عدم حضور امکان دارد کودک در دوران دبستان با مشکلات عاطفی و روانی مواجه شود.
زمانی ادامه داد: پرورش مهارت های جسمی حرکتی -ذهنی، انس با قرآن، پرورش ذوق هنری و زیبا شناختی، آشنایی با محیط زیست و علاقه به طبیعت از جمله توانمندی هایی است که نوآموزان آن را فرا می گیرند.
بیشتر بخوانید داریم که از این تعداد تنها 12 هزار و 200 نفر آموزش های مجازی را فرا می گیرند.
او اظهار کرد: نوآموزان می توانند آموزش های ارائه شده را به صورت آنلاین و آفلاین در بستر شاد دنبال کنند.
انتهای پیام/ ر ف
کلید واژه ها: مهد کودک - کرونا - تعطیلی مدارس - شبکه شاد - پیش دبستانی - خبرنگار - دانش آموزان - حضور - کودک - فضای مجازی - شیوع کرونا - بازار - آموزش - دبستانی - هزار - شبکه - تعطیلی - والدین - گوشی هوشمند - گزارش - مجازی - مدارس - سامانه شاد - خبرنگاران - دانش - شیوع - بستر - مهم ترین - اختلال - آموزشی