افزایش ساعت کار مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک در البرز به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سرهنگ غلامعلی شرق،رییس پلیس راهور البرزگفت : - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ، سرهنگ غلامعلی شرق،رییس پلیس راهور البرزگفت : این تصمیم از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در راستای تسهیل و تسریع در ارائه خدمات شماره گذاری به متقاضیان و جلوگیری از ایجاد ازدحام و تراکم کاری در روز های پایانی سال دانست.
رییس پلیس راهور البرز با بیان این که ساعت پذیرش مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک قزلحصار از 9 اسفند تا پایان سال جاری، 2 ساعت افزایش می یابد،افزود: ساعت فعالیت این مراکز در روز های شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7 تا 16 و پنج شنبه ها از ساعت 7 تا 14 خواهد بود.
سرهنگ شرق درخصوص تجمع صاحبان خودرو درمرکز تعویض پلاک، گفت: بعد از شیوع بیماری کرونا،نیروی انتظامی جهت پیشگیری ازانتقال این بیماری اقدام به تشکیل یک سامانه جامع آنلاین جهت نوبت دهی به شهروندان در مراکز تعویض پلاک کرد و اکنون تمامی برنامه های زمان بندی جهت تعویض پلاک فقط از طریق این سامانه انجام می شود.
او با بیان این که این تصمیم به منظور افزایش خدمات رسانی به شهروندان اتخاذ شده است، افزود: مردم برای رعایت حقوق شهروندی و پیشگیری از ویروس کرونا، فقط در زمان ارائه شده به مراکز تعویض پلاک مراجعه و از هرگونه تجمع غیرضروری خودداری کنند.
انتهای پیام/ ر .
ن منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
کلید واژه ها: شماره گذاری - رییس پلیس راهور - تعویض پلاک - مرکز شماره گذاری - البرز - پلیس راهور - ساعت - رییس پلیس - پلیس راهنمایی و رانندگی - خبرنگار - تعویض - شماره - افزایش - راهنمایی و رانندگی - پلیس - پلاک - باشگاه خبرنگاران - سرهنگ - ساعت کار - راهور - غلامعلی - پلیس راهنمایی - رییس - شنبه - ارائه خدمات - شیوع بیماری - گزارش - پایان - خبرنگاران - چهارشنبه