نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای کامل و دقیق قانون که صیانت از منافع و رفع تحریم ها مبنای آن است می تواند امروز مشکلات اقتصادی را برطرف کند، - بنابراین هر جای دیگری که محور تصمیم گیری ها رفع تحریم ها و مشکلات اقتصادی نباشد به مملکت خیانت شده است.
به گزارش سایت قطره و به نقل از، جلسه علنی نوبت صبح مجلس به ریاست محمد باقر قالیباف برگزار شد و بررسی بیانیه مشترک معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی و مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در دستور کار نمایندگان قرار گرفت.
محمدرضا پور ابراهیمی داورانی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بیانیه مشترک رییس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران و مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: مهمترین دلیل ورود مجلس به تصویب قانون اقدام راهبردی رفع تحریم های اقتصادی بود، مبنای ورود ما تحریم بانکی، تحریم بانک مرکزی، تحریم فروش نفت ایران، تحریم خدمات و حمل و نقل بود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای حل مشکلات اقتصادی امروز در کف جامعه مجلس به تصویب قانون ورود کرد، افزود: اولین تصویب در بیانیه باید رفع تحریم ها باشد، تحریم های ظالمانه و یک جانبه ای که از سوی آمریکا بر ملت فشار می آورد، مجلس خواهان گره گشایی از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است.
وی گفت: اجرای کامل و دقیق قانون که صیانت از منافع و رفع تحریم ها مبنای آن است می تواند امروز مشکلات اقتصادی را برطرف کند، بنابراین هر جای دیگری که محور تصمیم گیری ها رفع تحریم ها و مشکلات اقتصادی نباشد به مملکت خیانت شده است.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جریان مواجهه امروز با آمریکا در منطقه، خاطرات حاج قاسم سلیمانی است، رییس سازمان سیاه در بحبوحه جنگ با اسراییل، جنگ در سوریه و جنگ در عراق پیام مذاکره به سردار را ارسال کرد.
پمپئو که بعدها وزیر امور خارجه آمریکا می شود گفت سردار نامه را نمی پذیرد از این رو درخواست ما اجرای ماده (234) آیین نامه داخلی به دلیل عدم اجرای قانون مجلس است.
محمدمهدی زاهدی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در واکنش به موافقتنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی و سازمان انرژی هسته ای کشور، گفت: مواد یک، دو، سه، شش و هفت قانون اقدام راهبردی مجلس برای رفع تحریم ها بر خروج جمهوری اسلامی ایران از پروتکل الحاقی بعد از 2 ماه از لازم الاجراء شدن این قانون تاکید کرده است.
وی ادامه داد: ماده 6 این قانون تاکید دارد که دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است در صورت عدم اجرای کامل تعهدات کشورهای متعهد از جمله کشورهای 1+4 یعنی آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین در قبال ایران و عادی نشدن روابط بانکی و رفع کامل موانع صادراتی و فروش نفت و فرآورده های نفتی و همچنین برگشت کامل ارز حاصل از فروش نفت، دو ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون در مجلس نظارت های فراتر از پادمان از جمله اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند.
زاهدی تاکید کرد: اکنون بیانیه مشترک سازمان بین المللی انرژی اتمی و سازمان انرژی اتمی کشورمان در تضاد کامل با مصوبه مجلس است و سه بند این بیانیه کاملا علیه این قانون تاکید دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بند یک بیانیه مشترک آژانس، اظهار کرد: ایران به اجرای کامل و بدون محدودیت موافقتنامه جامع پادمان خود با آژانس همانند قبل ادامه می دهد در صورتی که ما در مصوبه مجلس اعلام کرده بودیم که باید بعد از 2 ماه اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی متوقف شود.
وی تصریح کرد: دولتمردان چه اتفاقی افتاده است؟ قانون را چرا با این صراحت اجرا نمی کنید در صورتی که مقام معظم رهبری تاکید کرده ابتدا باید تحریم ها رفع و راستی آزمایی انجام شود تا ما در برجام بمانیم اما اکنون نه تحریمی لغو شده و نه فرصتی باقی مانده است.
زاهدی بیان کرد: بند 2 بیانیه مشترک آژانس هم تصریح می کند که یک تفاهم نامه فنی دوجانبه موقت سازگار با قانون مجلس که به موجب آن آژانس به فعالیت های راستی آزمایی و نظارت ضروری خود طبق فهرست پیوست به مدت 3 ماه ادامه خواهد داد که این موضوع هم در تضاد با مصوبه مجلس است.
انتهای پیام/ رسول
کلید واژه ها: آژانس بین المللی انرژی اتمی - رییس سازمان انرژی اتمی - انرژی اتمی - رفع تحریم - مجلس شورای اسلامی - سازمان انرژی اتمی - تحریم ها - آژانس بین المللی - مشکلات اقتصادی - تحریم - شورای اسلامی - اقتصادی - رییس سازمان - انرژی - رفع تحریم های اقتصادی - بین المللی - اسلامی - جمهوری اسلامی ایران - نماینده مردم کرمان - محمد باقر قالیباف - اتمی - تحریم های اقتصادی - ابراهیمی - مجلس - معاون رییس جمهور - اقدام راهبردی - جمهوری اسلامی - مشکلات - بیانیه - رییس