مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1399 ساعت 04:552021-02-17فرهنگي

جامعه بدون شعر تهی است/ ماندگاری آرمان ها به واسطه شعر


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه نمی توانیم جامعه ای را بدون شاعر و نویسنده متصور شویم، گفت: آرمان های یک جامعه به واسطه شعر ماندگار می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، فیروز فاضلی غروب سه شنبه در مراسم رونمایی از کتاب لطفا مرا ببخش که دیوانه ات شدم در مجتمع فرهنگی و هنری فارابی اداره ارشاد صومعه سرا، اظهار کرد: شاعران باید در پنج زمینه بیدار باشند.

وی با بیان اینکه بیداری احساسی و عاطفی، منطقی و عقلانی، زیباشناختی، اخلاقی و معنوی پنج زمینه بیداری است که شاعر باید آن را داشته و به آن توجه کند، افزود: سروده شاعر بیانگر جنیست، تفکر و نوع و قالب شعری او است.

مدیرکل ارشاد گیلان در ادامه با اشاره به اینکه در برخی اوقات شعر دادن اطلاعات نیست، گفت: دادن اطلاعات به واسطه شعر خطری است که برخی از شاعران تحصیل کرده را تهدید می کند.

وی اضافه کرد: اگر شاعر بخواهد اطلاعات خود را در قالب شعر بیان کند از ارزش و اعتبار شعر کاسته می شود.

فاضلی با تأکید بر اینکه استفاده از تلمیح در شعر برای همه قابل درک و فهم نخواهد بود، ادامه داد: شعر باید با بیان ساده و قابل فهم برای همگان باشد.

مدیرکل ارشاد گیلان با بیان اینکه انسان به انتخاب ها نمره می گیردنه به اجبارها، افزود: در سرودن شعر روایت باید آنقدر قوی بوده و کشش ایجاد کند که مخاطب و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جامعه بدون شعر تهی است/ ماندگاری آرمان ها به واسطه شعر

جامعه بدون شعر تهی است/ ماندگاری آرمان ها به واسطه شعر