معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از شهرک دام شهرستان چگنی گفت: تا پایان سال منابع مورد نیاز این شهرک جهت افزایش و بهره برداری از ظرفیت کامل تامین می شود .
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازروابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان لرستان، حاتم شاکرمی در سفر یک روزه خود به استان لرستان به اتفاق اصغر نورالله زده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در بازدید از شهرک دام شهرستان چگنی اظهارکرد: مقرر شده از محل منابع صندوق کار آفرینی امید تا پایان سال منابع مورد نیاز این شهرک برای افزایش و بهره برداری از ظرفیت کامل تامین خواهد شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر شهرک دام شهرستان چگنی با ظرفیت 30 درصد فعال است که با حمایت صندوق کارآفرینی امید ظرفیت آن را کامل خواهیم کرد.
معاون روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: 35 درصد از واحدهای شهرک دام مشکل سرمایه در گردش و 16 واحد مشکل سرمایه ثابت دارند که در مجموع 50 واحد در این شهرک با حمایت صندوق کارآفرینی امید احیا خواهند شد و ظرفیت این شهرک را کامل خواهیم کرد.
شاکرمی خاطرنشان کرد: شهرک دام از جهت خدمات فنی مشکلی ندارد و خوشبختانه این شهرک در موقعیت زمانی خوبی قرار دارد و فاصله کمی با شهرستان های اطراف و کارخانه شیر دارد که برای ارائه خدمات و رساندن محصولات این شهرک به کارخانه های لبنی کمترین زمان ممکن طی خواهد شد.
افتتاح کارخانه تولید سرکه افرا در خرم آباد همچنین با حضور مدیران وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی ،کارخانه تولید سرکه افرا با سرمایه گذاری طرح 5 میلیارد و 500 میلیون تومان با اشتغال زایی 8 نفر و 10 نفر اشتغال زایی غیر مستقیم افتتاح شد که یک میلیارد تومان این مبلغ از اعتبارات اشتغال روستایی توسط صندوق کارآفرینی امید لرستان پرداخت شده است.
این کارخانه روزانه 10 هزار لیتر تولید دارد، سرکه سفید و رنگی تولید می کند و مواد اولیه را از کارخانه الکل سازی شهرستان خرم آباد تهیه و محصولات خود را با 30 درصد برند شرکت افرا و 70 درصد فروش به صورت خام در شهر های شیراز ،رشت، تهران و اصفهان عرضه می کند.
کلید واژه ها: صندوق کارآفرینی امید - رفاه اجتماعی - صندوق کارآفرینی - وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - شهرک - کارآفرینی امید - روابط کار - استان لرستان - بهره برداری - شهرستان - اجتماعی - روابط - منابع - ظرفیت - کارآفرینی - لرستان - چگنی - تامین - معاون - صندوق - امید - رفاه - افزایش - بازدید - روابط عمومی - حاتم شاکرمی - استان - سفر یک روزه - پایان - وزارت