رییس دستگاه قضا، مسئولان استان را به رعایت و اصل قرار دادن عدالت و مبارزه با فساد برای بهره برداری بیشتر از سرمایه های اجتماعی دعوت کردند و خواهان حرکت مدیران و مسئولان بر اساس قوانین شدند.
- " فرماندار شاهرود گفت: رییس دستگاه قضا، مسئولان استان را به رعایت و اصل قرار دادن عدالت و مبارزه با فساد برای بهره برداری بیشتر از سرمایه های اجتماعی دعوت کردند و خواهان حرکت مدیران و مسئولان بر اساس قوانین شدند.
همچنین به حمایت از کارفرمایان و کارکنان کارگاه های تولیدی و صنعتی تاکید کردند.
ابوطالب جلالی در گفت وگو با میزان، با اشاره به سفر آیت الله رییسی به استان سمنان و شهرستان شاهرود اظهار داشت: آیت الله رییسی در ادامه سفر های استانی خود چند روز قبل، به استان سمنان و شهرستان شاهرود سفر داشتند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ورود آقای رییسی به شاهرود، نزدیک وقت اذان مغرب بود بدون هماهنگی قبلی در یکی از مساجد نزدیک حضور یافته و نماز را با مردم اقامه کردند و پس از نماز هم حدود نیم ساعتی پای درد و دل مردم نشستند و نکاتی را هم به مسئولان برای پیگیری این درخواست ها، متذکر شدند.
کلید واژه ها: آیت الله رییسی - سرمایه های اجتماعی - شاهرود - مدیران و مسئولان - مسئولان - شهرستان شاهرود - مبارزه با فساد - استان - رییس - آیت الله - استان سمنان - بهره برداری - کارفرمایان - رییسی - فرماندار شاهرود - شهرستان - اجتماعی - کارکنان - دستگاه - کارگاه - مبارزه - قوانین - سرمایه - تولیدی - مدیران - الله - عدالت - سمنان - رعایت - حمایت