سیستان و بلوچستان رتبه دوم کشور در راه اندازی زمین چمن مصنوعی را دارد ادهم کردزابلی مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، - ادهم کردزابلی مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ، اظهارداشت: گستره هر یک از این زمین های چمن مصنوعی هزار و 350 مترمربع است.
او ادامه داد: در سال های اخیر دولت تدبیر و امید به توسعه ورزش در سیستان و بلوچستان توجه ویژه داشته به طوریکه افزایش قابل توجه زمین های چمن مصنوعی و خانه های ورزش روستایی گواه این مطلب است.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: نقاط مختلف این استان مرزی سرشار از ظرفیت و فرصت برای انجام فعالیت های ورزشی مانند ساحل نوردی، موج سواری، کوهنوردی، کوهپیمایی، دومیدانی، کریکت، کبدی و انجام ورزش های همگانی و پیاده روی خانوادگی و ورزش های قهرمانی و پهلوانی است.
او اظهارداشت: هم اینک سرانه فضای ورزشی سیستان و بلوچستان برای هر نفر 53 سانتی متر است که با افتتاح طرح های جدید شاهد افزایش این سرانه خواهیم بود.
کرد زابلی از اجرای فاز آزمایشی طرح ملی بازی و نشاط در این استان با هدف سنجش و ارزیابی رشد حرکتی کودکان خبر داد و افزود: در فاز آزمایشی این طرح 2 نفر از اساتید برجسته کشوری با هدف تغییر رفتار کودکان کم تحرک با محوریت سواد بدنی و همچنین نهادینه سازی ورزش در طول عمر در این استان آغاز شد.
او اظهارداشت: ظرفیت مشارکت در این طرح در فاز آزمایشی محدود است و حداکثر 150 کودک علاقمند جهت اجرای آن انتخاب شده اند که پس از ارزیابی های انجام شده با همکاری خانواده ها حدود 6 هفته تمرینات هدفمند با کودکان انجام خواهد شد.
هم اینک بیش از 46هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب حدود 50 هیات استانی و 500 هیات شهرستانی در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.
انتهای پیام/ع
کلید واژه ها: سیستان و بلوچستان - بلوچستان - چمن مصنوعی - سیستان - ورزش و جوانان - ورزش - مصنوعی - خانه های ورزش روستایی - راه اندازی - جوانان - مدیرکل - زمین - دولت تدبیر و امید - فعالیت های ورزشی - زمین چمن - رتبه دوم - ورزش های همگانی - گفت وگو - ورزش روستایی - تدبیر و امید - استان - دولت تدبیر - توسعه ورزش - خبرنگاران - کشور - رتبه - روستایی - مترمربع - فعالیت - همگانی