نخست وزیر عراق به دنبال انفجارهای دیروز بغداد، شماری از فرماندهان را برکنار و تأکید کرد که انتقام خون عراقی ها را خواهد گرفت.
- الکاظمی ضمن عزل فرماندهان: پاسخ ما به مسببان خون عراقی ها سخت خواهد بود " نخست وزیر عراق به دنبال انفجارهای دیروز بغداد، شماری از فرماندهان را برکنار و تأکید کرد که انتقام خون عراقی ها را خواهد گرفت.
به گزار گروه بین الملل خبرگزاری فارس، مصطفی الکاظمی ، نخست وزیر عراق همزمان با تعییر در پست های امنیتی بعد از انفجارهای خونین بغداد به مسببان این انفجارها هشدار داد.
او بامداد جمعه گفت: پاسخ ما به کسانی که خون پاک عراقی ها را ریخته اند، سخت و ویرانگر خواهد بود .
در جریان دو انفجار دیروز (پنجشنبه) در شهر بغداد، 32 نفر از شهروندان کشته و 110 نفر نیز زخمی شده اند.
دو فرد انتحاری که گفته می شود از اتباع عربستان سعودی بودند، خود را در میان کسبه بازار محلی منفجر کرده اند.
نخست وزیر عراق بعد از انفجارهای بغداد در نشست فوق العاده با حضور فرماندهان دستگاه های امنیتی شرکت کرد و در واکنش به این حادثه امنیتی شماری را از پست های خود برکنار کرد.
رسانه های عراقی از این تغییرات و عزل و نصب های مصطفی الکاظمی به تغییرات بزرگ در دستگاه های امنیتی یاد می کنند.
نخست وزیر عراق در حکمی سرلشکر عامر صدام ، معاون وزیر کشور در امور اطلاعاتی را برکنار و به جای او سرلشکر احمد ابو رغیف را به جای او منصوب کرد.
او همچنین در حکمی دیگر، عبدالکریم عبدالفاضل ، مدیرکل اطلاعات و مبارزه با تروریسم در وزارت کشور" را برکنار و جانشین رییس دستگاه امنیت ملی را مأمور رسیدگی به اداره خلیه الصقور (نیروهای ویژه ضد تروریسم کرد و این اداره را زیر نظر فرماندهی کل نیروهای مسح برد که کاظمی خود سمت فرمانده کل است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازبغداد الیوم به نقل از یحیی رسول ، سخنگوی فرماندهی کل نیروهای عراق، نخست وزیر عراق همچنین فرمانده پلیس فدرال عراق را از سمت خود برکنار و رائد شاکر جودت را به عنوان این سمت تعیین کرد.
مصطفی الکاظمی که خود پیشتر رییس اطلاعات عراق بود، باسم مجید ، فرمانده بخش اطلاعات و امنیت عملیات بغداد را از سمت خود برکنار کرده است.
انفجارهای تروریستی دیروز بغداد با توجه به حجم تلفات و زخمی ها طی سه سال گذشته که خلافت خودخوانده داعش در این کشور برچیده شده، بی سابقه است.
انتهای پیام/
کلید واژه ها: نخست وزیر عراق - عراقی ها - فرماندهان - عراق - انفجار - نخست وزیر - عراقی - الکاظمی - بغداد - مصطفی الکاظمی - عربستان سعودی - برکنار - نخست - پاسخ - انتقام - وزیر - بین الملل - گزار - شهروندان - خبرگزاری - انتحاری - عربستان - امنیتی - هشدار - سعودی - اتباع - مصطفی - گروه - زخمی - جمعه