گروه بهمن در راستای بهره گیری از توان علمی و دانش فنی جهت بومی سازی قطعات خودروهای سواری و تجاری اقدام به دعوت از شرکت های دانش بنیان و قطعه سازان کرد.
- گروه بهمن به منظور شناسایی شرکت های فعال و توانمند در عرصه بومی سازی قطعات خودرو و استفاده از تمام ظرفیت های صنعت قطعه سازی، نمایشگاهی از قطعات و مجموعه های مورد نیاز پروژه های جدید گروه بهمن از پنجم بهمن به مدت چهار روز برگزار می کند.
این هلدینگ خودروسازی بستری مناسب برای بومی سازی قطعات خودروهای جدید فراهم کرده تا با تکیه بر دانش مهندسان ایرانی و زیرساخت های موجود در صنایع قطعه سازی کشور، علاوه بر توسعه زنجیره تامین و خودکفایی در تولید خودرو، سهم به سزایی درمیزان اشتغال زایی داشته باشد.
نمایشگاه توسعه زنجیره تامین قطعات خودروهای سواری و تجاری از ساعت 10 الی 16 روز پنجم لغایت هشتم بهمن ماه جهت بومی سازی قطعات برقی و الکترونیکی، قوای محرکه، تزیینی، پلیمری و ایمنی و عملکردی خودرو دایر می باشد.
شرکت های توانمند و قطعه سازانی که تمایل دارند جهت تحقق خودکفایی و شکوفایی در صنعت خودروسازی همکاری کنند، می توانند در تاریخ مذکور به محل نمایشگاه واقع در کارخانه بهمن موتور مراجعه نمایند.
در گام نخست، تولید قطعات مورد نیاز در کشور امکان سنجی می شود و سپس کیفیت قطعاتی که قرار است توسط تامین کنندگان داخلی به خودکفایی برسد، مورد ارزیابی قرار می گیرد چرا که مهم ترین اصل در انجام این پروژه، حفظ کیفیت در کنار خودکفایی و تامین قطعات مورد نیاز خطوط تولید است.
گفتنی است گروه بهمن مشارکت با قطعه سازان داخلی در زمینه بومی سازی قطعات را آغاز کرده و در حوزه خودروهای تجاری به سهم 56.
3 درصدی در تولید کامیونت شیلر دست یافته است، در حوزه خودروهای سبک نیز عرضه محصولات جدیدی را قطعی کرده و با برگزاری این نمایشگاه قصد افزایش سهم داخلی سازی محصولات سواری و تجاری را دارد.
کلید واژه ها: قطعات خودرو - بومی سازی - سازی - خودرو - قطعات - خودروهای سواری - گروه بهمن - بهمن - قطعه سازان - شرکت های دانش بنیان - قطعه سازی - بومی - قطعه - مهندسان ایرانی - خودروهای جدید - گروه - دانش - زنجیره - جدید - محصولات جدید - اشتغال زایی - توسعه - تامین - سواری - داخلی سازی - دانش بنیان - خودروسازی - بهره گیری - صنعت قطعه - دعوت