به دلیل بارش برف و برودت هوا در استان قزوین، وضعیت عبور و مرور در محور های شمالی استان خصوصاً محور قزوین به رشت محدودهٔ گردنهٔ کوهین و محدودهٔ ضیاءآباد قره باغ را سخت کرده و تردد در این مسیر ها غیرممکن بود، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از فارس از قزوین، فرهاد ذاکری منش، رییس پلیس راه استان قزوین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق پیش بینی های سازمان هواشناسی از شب گذشته شاهد بارش برف همراه با وزش باد و کولاک و برودت هوا در استان قزوین بوده ایم.
وی افزود: به همین علت وضعیت عبور و مرور در محور های شمالی استان خصوصاً محور قزوین به رشت محدودهٔ گردنهٔ کوهین و محدودهٔ ضیاءآباد قره باغ را سخت کرده و تردد در این مسیر ها غیرممکن بود، اما با برنامه ریزی هایی که انجام شد و با همکاری دستگاه ها، عملیات برف روبی و نمک پاشی به موقع و به صورت مداوم انجام شد و امکان تردد برای رانندگان فراهم گردید.
این مسؤول ادامه داد: در این وضعیت آب و هوایی که مستعد تصادفات جاده ای است، خوش بختانه با رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان عزیز، هیچ گونه تصادفی نداشته ایم و این جای تقدیر دارد.
ذاکری منش عنوان کرد: توصیهٔ زمستانی ما به رانندگان محترم این است که حتماً وسایل نقلیهٔ خود را به زنجیر چرخ تجهیز کرده تا در مواقع ضروری بتوانند از آن استفاده کنند، هم چنین لازم است وسایل نقلیه به تجهیزات گرمایشی مجهز باشد و رانندگان البسهٔ گرم و جیرهٔ خشک به همراه داشته باشند.
رییس پلیس راه استان قزوین در پایان تأکید کرد: معابر به دلیل سرما و یخبندان لغزنده است و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی و سرعت مطمئنه از مهم ترین وظایف رانندگان محترم است.
کلید واژه ها: استان قزوین - قزوین - استان - بارش برف - عبور و مرور - رییس پلیس راه استان - برودت هوا - محور - ضیاءآباد - وضعیت - سازمان هواشناسی - عملیات برف روبی - قره باغ - پلیس راه استان - بارش - تردد - برنامه ریزی - کوهین - برودت - خبرنگاران - رییس پلیس - مسیر - هواشناسی - رانندگان - مرور - عبور - نمک پاشی - پیش بینی - برف روبی - پلیس راه