- تهران (پانا) - معاون آموزش ابتدایی درگفتگو با مجله خبری، تحلیلی و تصویری نگاه به تشریح فعالیت های انجام شده در راستای اجرای بسته تحولی خوانا پرداخت.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازمرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم زاده درگفتگو با مجله خبری، تحلیلی و تصویری نگاه به تشریح برنامه ها و فعالیت های انجام شده در راستای اجرای بسته تحولی خوانا پرداخت.
براین اساس؛ بسته تحولی عبارتند از؛ مجموعه ای از برنامه ها، فعالیت ها و اقدامات منسجم و یکپارچه منبعث از راهکارها و برنامه زیرنظام های ششگانه سند تحول که قابلیت تحقق اهداف عملیاتی و چرخش های تحول آفرین را دارد و زمینه ساز تربیت متوازن تمام ساحتی دانش آموزان، برای پاسخگویی به نیازها و مسائل اساسی نظام تعلیم وتربیت رسمی عمومی در مدت زمان معین می باشد و همچنین بستر جلب مشارکت جامعه و عوامل سهیم و موثر را فراهم می آورد.
درتدوین بسته های اجرایی تحولی، شاخص های هفتگانه؛ تحول آفرین بودن، تحقق پذیر بودن، شوق انگیز بودن، سنجش پذیر بودن، زود بازده بودن، فراگیر بودن و مدرسه محور بودن مورد توجه بوده است.
گفتنی است بهبود و ارتقای مهارت های چهارگانه زبانی و آداب و مهارت های زندگی دانش آموزان گروه نمونه از نتایج مستقیم و یادگیری های دروس دیگر از نتایج غیرمستقیم این طرح در کوتاه مدت است لذا راهکارهای بومی و ملی نیز برای ارتقای این مهارت ها ارائه می شود.
همچنین با اجرای طرح در جامعه آموزش ابتدایی، جایگاه جمهوری اسلامی ایران درآزمون بین المللی سواد خواندن و نوشتن ارتقا می یابد و دانش آموزان ایرانی به جایگاه واقعی خود در سطح جهانی دست پیدا کنند و این از نتایج میان مدت طرح خواناست.
یادآوری می شود دستاوردهای این طرح باعث تقویت زبان ملی در مناطق دوزبانه، توسعه عدالت آموزشی وتربیتی و تقویت هویت اسلامی-ایرانی در کشور خواهد شد و کشور با دانش آموختگانی فرهیخته از نظر تحصیلی و اجتماعی به سمت آینده حرکت می کند و این از نتایج بلند مدت طرح خواناست.
معاون آموزش ابتدایی با تشریح فعالیت ها در این برنامه اظهارکرد: در طرح خوانا که در 5 درصد مدارس ابتدایی کشور در حال اجراست، آموزش های لازم به آموزگاران مجری طرح ارائه و برنامه افتتاحیه این طرح با حضور وزیر آموزش و پرورش در اول دی ماه برگزار شد.
حکیم زاده افزود: در این طرح به دنبال ارزشیابی سنتی نیستیم بلکه انتظار می رود مهارت های نوشتن، خواندن، صحبت کردن و گوش کردن را که از اهداف این طرح است، در رفتار دانش آموزان محقق شود و تربیت دانش آموزانی با اعتماد به نفس بالا از نتایج اجرای این طرح باشد.
کلید واژه ها: بسته تحولی خوانا - فعالیت - تحول - برنامه - معاون آموزش ابتدایی - برنامه ها - بسته - مرکز اطلاع رسانی - رضوان حکیم زاده - تصویری - روابط عمومی - اطلاع رسانی - عمومی - تربیت - آموزش - نظام - مجله - پاسخگویی - سند تحول - مدت زمان - ابتدایی - عملیاتی - اقدامات - مشارکت - قابلیت - تهران - روابط - جامعه - گزارش - اساسی