- تحلیل گران قضایی می گویند نظام عدالت کیفری در حال تغییر است اما نه به اندازه کافی.
جونک سئونگ-یون، استاد حقوق دانشگاه ملی پوسان معتقد است برای نظارت قانونی بر مجرمان آزاد شده بدون نگرانی نسبت به مجازات مضاعف، باید " در نحوه صدور حکم و روند آزادی تغییراتی بوجود بیاید.
" جونگ می گوید: " اگر دادگاه به جای 12 سال 30 سال زندان برای چو تعیین می کرد، باز هم می شد بعد از 12 سال او را آزاد کرد اما شرایط بسیار سخت تری در نظر گرفته می شد تا جلوی تکرار جرم گرفته شود.
" جونگ همچنین معتقد است سیستم قضایی کنونی توجه چندانی به وضعیت قربانی ها ندارد: " سیستم قضایی کره باید برای نظرات قربانیان اهمیت بیشتری قائل باشد.
وقتی دادگاه چو دو-سون را به 12 سال زندان محکوم کرد، صدای قربانی را شنیده بود؟" آزادی چو تا حدی قانو نگذاران را واداشت تا قوانین گوناگونی در رابطه با مجرمان جنسی که از زندان آزاد می شوند، مطرح کنند.
یکی از برجسته ترین موارد به کیم یونگ -هو از حزب حاکم دموکرات در کره جنوبی مربوط می شود.
او لایحه ای پیشنهاد داده که طبق آن افرادی که به کودکان تجاوز کرده اند در صورت ارتکاب مجدد این جرم به حبس ابد محکوم و از جامعه جدا خواهند شد.
این فراخوان در زمانی مطرح شده که تخلفات جنسی نسبت به کودکان در کره جنوبی روندی صعودی را طی می کند.
طبق آمار و ارقام پلیس این کشور، تعداد تخلف جنسی نسبت به کودکان زیر 13 سال، از 1083 مورد در 2016 به 1374 مورد در 2019 افزایش یافته است.
جونگ چون-سوک نماینده حزب دموکرات کره هم لایحه ای دیگر مطرح کرده که هدفش افزایش سخت گیری ها در رابطه با محدودیت های در نظر گرفته شده برای مجرمان آزاد شده است و طبق آن فاصله ای که این افراد باید از مدارس و زمین های بازی حفظ کنند، از 100 متر به یک کیلومتر می رسد.
خانم جونگ در صفحه فیس بوک خود نوشت: " راه حل این مسأله، افزایش مجازات (در رابطه با آزاردهندگان جنسی کودکان) و تقویت اقدامات حفاظتی برای قربانیان است.
" پرونده چو علاوه بر این به تصویب لایحه ای تحت عنوان " قانون چو دو-سون" در مجلس ملی این کشور منجر شد که طبق آن محکومان به تجاوز جنسی به کودکان اجازه ندارند در طول شب و در ساعات رفت و آمد دانش آموزان از خانه خود خارج شوند.
با این حال، یون جونگ-سوک از موسسه جرم شناسی کره می گوید: " از آنجایی که جدا کردن این مجرمان از جامعه برای همیشه غیر ممکن است، نظام عدالت کیفری باید ضمانت بدهد که آن ها موقع بازگشت به جامعه، اصلاح شده اند.
" او در ادامه با اشاره به این که طبق آمار و ارقام مجازات به تنهایی در جلوگیری از ارتکاب مجدد جرم چندان موثر نیست، گفت مراکز تادیبی باید برای "مصلحت جامعه" در رابطه با بازپروری این مجرمان تلاش بیشتری انجام دهند: " همه از مجرمان جنسی تنفر دارند.
همه ما این را می دانیم .
همه دنیا از آن ها متنفرند.
اما بازگشت آن ها به جامعه اجتناب ناپذیر است.
آن ها باز خواهند گشت.
" آسیب طولانی مدت پدر نا-یونگ می گوید باید اقدامات بسیار بیشتری برای حمایت از قربانیان صورت بگیرد.
او که نگران است موج گسترده توجهات که با آزادی چو شکل گرفته " در نهایت فروکش کند"، می گوید خانواده قربانیان به "توجه مداوم" نیاز دارند.
" انتصاب مأموران دولتی یا مددکاران اجتماعی که با قربانیان در تماس باشند، بسیار سودمند خواهد بود.
همین که یک بار در ماه یا هر دو ماه یک بار به ما زنگ بزنند و حال مان را بپرسند، باعث می شود بیشتر احساس امنیت و اطمینان خاطر کنیم.
شما تنها نیستید و ما پشت تان ایستاده ایم.
این جمله ایست که خانواده های قربانیان واقعا دوست دارند بشنوند.
"
کلید واژه ها: آزاد - قربانی - قضایی - تغییر - آزادی - دادگاه - مجرم - مجرمان جنسی - عدالت کیفری - سیستم - زندان - قانون - کره جنوبی - قربانیان - جنسی - گران - صدور حکم - دانشگاه - قوانین - مجازات - نگرانی - قانونی - واداشت - عدالت - شرایط - نظارت - محکوم - اهمیت - تحلیل - وضعیت